20 bin TL'ye kadar laptop önerisi

Dostum bunu da düşünüyorum aslında ekran sallanıyor diyorlar birde çok anlamadığım için HP güvenebilir miyim? Bilgin varsa söyleyebilirsen çok sevinirim.

Monster'ın kasa kaynaklı sorunları olabiliyor biraz araştırın derim. Ama iki bilgisayarı donanım açısından karşılaştırmak isterseniz Monster gayet önde duruyor.
Evet baktım ısınma sorunu ve fan sesi biraz yüksek oluyormuş. Fiyatını karşılıyor gibi düşünüyorum. 12500H programlar için yeterli gibi duruyor sen ne düşünüyorsun? Asıl amacım programlarda takılma olmaması çok fazla oyun oynamıyorum, genelde valorant onun dışında oyun oynayacağımı sanmıyorum

Dostum bunu da düşünüyorum aslında ekran sallanıyor diyorlar bir de çok anlamadığım için HP güvenebilir miyim? Bilgin varsa söyleyebilirsen çok sevinirim.

Evet baktım ısınma sorunu ve fan sesi biraz yüksek oluyormuş. Fiyatını karşılıyor gibi düşünüyorum. 12500H programlar için yeterli gibi duruyor sen ne düşünüyorsun? Asıl amacım programlarda takılma olmaması çok fazla oyun oynamıyorum, genelde Valorant onun dışında oyun oynayacağımı sanmıyorum

Hocam bütçeniz yetiyorsa performans anlamında Monster sizi üzmez. Kasanın getirdiği dezavantajları da kabul eddiyorsanız bir problem yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı