20 bin TL'ye kadar PC önerisi

Hocam bu butceye 4060 ve 7500F varken neden o sistemi alsin?

Hocam o sistemi görmemiştim ben, sonradan gördüm sizin attığınız daha iyi dedim zaten ilgili kişiye.

PSU eklemeyi söylemeyi unutmuşum, hocam bizzat kendim kullanıyorum, piyasadaki her oyunu ultrason ayarlarda rahat şekilde oynatıyor. Çöp falan değil :)

Tabii sizin attığınız daha iyi, ama benim attığımda çöp değil.
Adam PSU çöp demiş sisteminin tamamına değil.

Eki Görüntüle 2073846Eki Görüntüle 2073846Eki Görüntüle 2073846 Yanlış hecelemişim.

:) peki tamam siz nasıl diyorsanız hocam.
Seçenekler arasında böyle bir model bile yok... Sırf siz kullanıyorsunuz diye birebir aynısını önermeye çalışıyorsunuz. Sizin kullandığınız PC en iyi PC değil. Ki dediğiniz özelleştirmeleri yapınca fiyatı uçuyor. Aynı paraya AM5 sistem alıyor.

PSU da Rampage...

Marketten makarna almıyor, bilgisayar alıyor. O günün şartlarına göre seçmesi lazım. Aylar öncesine göre değil.

Seçenekler arasında böyle bir model bile yok... Sırf siz kullanıyorsunuz diye birebir aynısını önermeye çalışıyorsunuz. Sizin kullandığınız PC en iyi PC değil. Ki dediğiniz özelleştirmeleri yapınca fiyatı uçuyor. Aynı paraya AM5 sistem alıyor.

PSU da Rampage...

Marketten makarna almıyor, bilgisayar alıyor. O günün şartlarına göre seçmesi lazım. Aylar öncesine göre değil.

Seçenekler arasından kaldırılmış, tamam hocam yanlış önerim için özür dilerim daha fazla eleştirmenize gerek yok.

PSU da Rampage...

Özelleştirme fiyatlarıda artmış, ben aldığımda çok ucuza denk geliyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı