20 bin TL'ye kadar tablet önerisi

Bütçe
20000

snapshooter

Decapat
Daha fazla  
Oyun oynamayacağım (101 vs belki).

Başlık fiyat bandında;

-Evde, dışarıda film, dizi izleyebileceğim (ekranı hoş olması ve ışık etkisinde kalmaması bu sebeple önemli)
-Kalemiyle PDF üzerinde gerektiğinde not alıp test vs. bakabileceğim (yazarken geç geldi gittisi olmayan mümkünse)
-Şarjı iyi giden (dışarıda da kullanacağım için)

Öneri istiyorum, seçenek biraz fazla o yüzden nokta şekilde bu özelliklere ihtiyaç duyup kullanan kişilerin yorumları çok kıymetli, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende tablet bakıyorum 18bin TL'ye Honor V9 en F/P olanı gibi size de önerebilirim.
Veya Xiaomi Pad 7 var fakat kalemi çok zor bulunuyor şu an 4.5 5 k bandında.
Honor'un içinden kalem ve kılıfta çıkıyor ben şahsen Honor V9 tercih edeceğim size de önerebilirim.
Fakat kalem önemli değil ise Xiaomi Pad 7 de olur veya iPad 11 de işinizi görür.
Kesin kalem olacak diyorsanız benim gibi Honor V9 en makul tercih olur.

Hocam bende tablet bakıyorum 18bin TL'ye Honor V9 en F/P olanı gibi size de önerebilirim.
Veya Xiaomi Pad 7 var fakat kalemi çok zor bulunuyor şu an 4.5 5 k bandında.
Honor'un içinden kalem ve kılıfta çıkıyor ben şahsen Honor V9 tercih edeceğim size de önerebilirim.
Fakat kalem önemli değil ise Xiaomi Pad 7 de olur veya iPad 11 de işinizi görür.
Kesin kalem olacak diyorsanız benim gibi Honor V9 en makul tercih olur.
Kalem önemli hocam. V9 listemde bende araştırma yapıp indirgedim fakat çok seçenek olunca buradan çok yararlı bilgiler çıkıyor diye eklemedim

Başlığa yazmamışım ama bunu bir e-kitap olarak da kullanmak istiyorum. Matepad görüyorum Huawei'nin fakat şu google işi biraz bozuyor. V9 buna uygun mu bilemiyorum hep işbirliği videoları var YT'de

Hocam MatePad Google konusunda çok sorun çıkarmıyor diye duydum sorun çıkarıyor diyende duydum o konuda net bir şey yok ama ekran konusunda çok iyi PaperMatte seçeneği.
Kalem ile 16k ya geliyor ortlama ama v9'un işlemcisi çok daha iyi benim için ekran çok daha önemli ağır işlemler yapmayacağım diyorsanız Huawei de olur ama dediğim gibi işlemci farkı var fazlasıyla. Ben tercihimi v9'dan kullancağım Huawei de işinizi fazlası ile görür PaperMatte özelliği gerçekten iyi.

Hocam MatePad Google konusunda çok sorun çıkarmıyor diye duydum sorun çıkarıyor diyende duydum o konuda net bir şey yok ama ekran konusunda çok iyi PaperMatte seçeneği.
Kalem ile 16k ya geliyor ortlama ama v9'un işlemcisi çok daha iyi benim için ekran çok daha önemli ağır işlemler yapmayacağım diyorsanız Huawei de olur ama dediğim gibi işlemci farkı var fazlasıyla. Ben tercihimi v9'dan kullancağım Huawei de işinizi fazlası ile görür PaperMatte özelliği gerçekten iyi.

Gidip bir teknoloji mağazasında PaperMatte'ye bakmam lazım gibi görünüyor. Öneri için teşekkür ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı