20 bin TL'ye kadar telefon önerisi

YusufBeyT

Hectopat
Merhaba 20k bütçem var. Telefon öneriniz varsa sevinirim. Fazla oyun oynamam, telefona çok bakarım ve kamerası önemli. Telefoncuda 20K'ya Samsung Note 20 Ultra buldum. Pazarlıkla 18K'ya kadar iner, sizce iyi mi? Başka öneriniz varsa alırım.

Sıfır olsun, pili iyi gisin, güncelleme alsın dersen samsung A55 bakabilirsin. Ama kamera olarak Note 20 Ultradan daha iyi olacağını sanmıyorum. Ortalama çin malı telefonların biraz üstü bir kamera parformansı sunar.

Merhaba 20k bütçem var. Telefon öneriniz varsa sevinirim. Fazla oyun oynamam, telefona çok bakarım ve kamerası önemli. Telefoncuda 20K'ya Samsung Note 20 Ultra buldum. Pazarlıkla 18K'ya kadar iner, sizce iyi mi? Başka öneriniz varsa alırım.

Xiaomi Note 13 Pro Plus tavsiye edebilirim o fiyatlara.

A serisi Samsung veya çok eski iPhone kullanacağıma Xiaomi alırdım.

Sıfır olsun, pili iyi gisin, güncelleme alsın dersen samsung A55 bakabilirsin. Ama kamera olarak Note 20 Ultradan daha iyi olacağını sanmıyorum. Ortalama çin malı telefonların biraz üstü bir kamera parformansı sunar.
Sıfır olmak zorunda değil. 2. Elde kaliteli varsa olabilir.

Note 20 Ultra'dan iyi midir?

Sıfır olarak Honor 200 öneririm 12/256 GB olan modeli.

Samsung S22 önerir misiniz? Bir de Note 20 Ultra iyi midir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı