20 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
20 bin tl

burwak58

Hectopat
Daha fazla  
Şehir dışında üniversiteye bilgisayar programcılığı okumaya gideceğim. 2 yıl boyunca oyun oynayacabileceğim, yazılım programlarını çalıştırabileceğim 120 Hz üstü bir laptop bakıyorum.

Prizin yanında olmak iyi olur.

Şehir dışında üniversiteye bilgisayar programcılığı okumaya gideceğim. 2 yıl boyunca oyun oynayacabileceğim, yazılım programlarını çalıştırabileceğim 120 Hz üstü bir laptop bakıyorum.

Hocam 4 bin daha koy bunu al gayet iyi cihaz 8 GB daha RAM takarsın mis gibi olur.

Hocam linkteki ürüne bakabilirsiniz. Kronik sorun var mı bilmiyorum ama 20k bandında çoğu oyunu rahat oynayıp kodlama yapabileceğiniz bilgisayarlardan biri bence. Bir araştırın yine bilgisayarda sorun var mı yok mu diye forumlarda. İyi günler dilerim.
Link: MSI Thin GF63 12ucx.

RTX 2050 45W ekran kartı ve tek fanlı bir model alınmaz kesinlikle.

RTX 2050 45W ekran kartı ve tek fanlı bir model alınmaz kesinlikle.

70W diye gördüm Epey'de ama yanlış görmüş olabilirim. Çok inceleme fırsatım olmadı ve dediğim gibi zaten 20k bandında çok bir yazılım ve oyunla ilgili beklentiye girilmemeli. Lenovo IdeaPad Gaming 3 var AMD Ryzen 5 7000 serisinden. Onun ekran kartı ne bilmiyorum yine Epey üzerinden bakıldığında bulunabilir.

(DÜZELTME): Şimdi baktım, evet 45watt modelmiş. Lenovoyla karıştırmışım 70Watt model oymuş.

Lenovo Link: Lenovo İdeaPad Gaming 3 15ARH7

Monster'in 24 bin TL bandında olan modelleri var RTX 3050'li onlar nasıldır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı