karafissek Zeptopat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar Merhaba. 20 bin tl bütçem var. Muhasebe alanında kullanabileceğim bir laptop alıyorum. Nasıl bir model seçmeliyim? yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar Merhaba. 20 bin tl bütçem var. Muhasebe alanında kullanabileceğim bir laptop alıyorum. Nasıl bir model seçmeliyim? yardımcı olur musunuz?
mirqccc Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 464 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1050 Ti 8 gb corsair ram 1400 mhz AMD Ryzen 3 1200 Quad-Core Processor 1 Tb hdd Lisanslı windows 10 pro Msı anakart 3 adet fan Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #2 karafissek dedi: Arkadaşlar merhaba. 20 bin TL bütçem var. Muhasebe alanında kullanabileceğim bir laptop alıyorum. Nasıl bir model seçmeliyim? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Monster Abra serilerine bakın derim.
karafissek dedi: Arkadaşlar merhaba. 20 bin TL bütçem var. Muhasebe alanında kullanabileceğim bir laptop alıyorum. Nasıl bir model seçmeliyim? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Monster Abra serilerine bakın derim.
karafissek Zeptopat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #3 mirqccc dedi: Monster Abra serilerine bakın derim. Genişletmek için tıkla... Abra serisinin fiyatı yüksek. Ben bir tık daha ofis bilgisayarı arıyorum. Sadece muhasebe alanında kullanılabilecek programlar çalışsın yeter düşüncesindeyim.
mirqccc dedi: Monster Abra serilerine bakın derim. Genişletmek için tıkla... Abra serisinin fiyatı yüksek. Ben bir tık daha ofis bilgisayarı arıyorum. Sadece muhasebe alanında kullanılabilecek programlar çalışsın yeter düşüncesindeyim.