20 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
20.000

ismailbyk

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar RTX 2060 Super - R5-2600X sistem sattım 18 bin TL'ye 2 bin TL de ben tamamlayarak 20 bin TL bütçe olusturdum. Bu fiyata hangi laptopu onerirsiniz? Ara sıra ortalama oyunlar oynamak ve ders için kullanacağım.

Öncelikle kendinizi kandırmamanız gerek. Ders çalışmak bir donanım alma tercihi olamaz. CPU, GPU heavy iş var mı yok mu olay bu. Varsa masaüstü alacaksın, bu kadar. Ve alanın ne yazılım ise oyuncu PC'leri şart değil. Minimal M.2 SSD veya güzel RAM veya CPU bunlardan özellikle RAM, CPU'ya diğerlerinden daha öncelik verebilirsin. Cidden GPU heavy işlerin varsa mesela güzel bir NVIDIA ekran kartı alabilirsin. CUDA ile çoğu işini kolaylaştırır, verim alırsın.
Ama halihazırda masaüstü sattığına göre laptop alacaksın kesin. Bunlar fiyat performansdır bro ama masaüstü daha iyi sistem kurarsın ASUS önerebilirim 17500 belki pazarlık yaparsın ve 18000 bunu daha çok öneririm. Cidden oyun vs oynayacaksan şiddetle masaüstü tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar RTX 2060 Super - R5-2600X sistem sattım 18 bin TL'ye 2 bin TL de ben tamamlayarak 20 bin TL bütçe olusturdum. Bu fiyata hangi laptopu onerirsiniz? Ara sıra ortalama oyunlar oynamak ve ders için kullanacağım.

Bende Excalibur G770 var istersen verebilirim. i5 12450h, 16 GB RAM, 500 GB SSD, RTX-3050 Mobile 4 GB'li. Bence bu cihazlar iş görmez. Masaüstünden çok daha düşük performanslı, kaldı ki masaüstündeki 3050 bile performans konusunda iyi değil bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı