20 bin TL'ye mini PC alınır mı?

Klavye Fatihi

Zeptopat
Daha fazla  
Selam ben size bir soru sormak istiyorum yaklaşık 10 yıllık bir masaüstü bilgisayarım var ve aile üyelerim yeni bir bilgisayara geçmemi istiyor, babam ban bir bilgisayar bulduğunu söyledi internetten araştırdım ve bir mini PC alabileceğimi öğrendim, babama bu fikri sundum babam onayladı sizce mini PC alınır mı?

Bütçem 20.000

Selam ben size bir soru sormak istiyorum yaklaşık 10 yıllık bir masaüstü bilgisayarım var ve aile üyelerim yeni bir bilgisayara geçmemi istiyor, babam ban bir bilgisayar bulduğunu söyledi internetten araştırdım ve bir mini PC alabileceğimi öğrendim, babama bu fikri sundum babam onayladı sizce mini PC alınır mı?

Bütçem 20.000
Alınmaz. Bütçeye monitör dahil mi?

Bütçem 20.000
Masaüstü isterseniz bu iyidir

Mini PC de alınmaz laptopta alınmaz bu bütçede verdiğin parayı hak eden tek şey masaüstüdür laptopta 3050 alsan kasadaki 1650 gücüne denk onlarda 30k civarında falan tam bilgim yok bir kasa +monitör alırsınız 20k ya 2.el daha güclü bir şeyde alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı