A Awaken01 Decapat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #1 Bütçem 15-20 arası. Ofis için kasa toplamak istiyorum, Office programlarını kullanacağım çoğunlukla o yüzden ekran kartına gerek yok. Yardımcı olursanız sevinirim aciliyeti var şimdiden teşekkürler. Not: Monitörüm var.
Bütçem 15-20 arası. Ofis için kasa toplamak istiyorum, Office programlarını kullanacağım çoğunlukla o yüzden ekran kartına gerek yok. Yardımcı olursanız sevinirim aciliyeti var şimdiden teşekkürler. Not: Monitörüm var.
B batuhanozkose Zeptopat Katılım 20 Eylül 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #2 Biraz daha bütçe arttırıp Mac Mini M4 öneririm. Muhtemelen sizi çok uzun seneler götürecektir.
Axerayn Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 403 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 4770 RX 570 (8GB) 8GB RAM 256GB SSD 8GB RAM Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #3 batuhanozkose dedi: Biraz daha bütçe arttırıp Mac mini M4 öneririm. Muhtemelen sizi çok uzun seneler götürecektir. Genişletmek için tıkla... Kasa toplamak istiyormuş hocam mesajı tam okuyun. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası hocam arada çok sıkılırsanız yine oyun açabilecek düzeyde ekran kartının olmamasına ragmen bütçeyi sadece 3K aşıyor fazla sorun olmaz diye düşünüyorum sorun olur derseniz ayarlarız Son düzenleme: 1 Ekim 2025
batuhanozkose dedi: Biraz daha bütçe arttırıp Mac mini M4 öneririm. Muhtemelen sizi çok uzun seneler götürecektir. Genişletmek için tıkla... Kasa toplamak istiyormuş hocam mesajı tam okuyun. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası hocam arada çok sıkılırsanız yine oyun açabilecek düzeyde ekran kartının olmamasına ragmen bütçeyi sadece 3K aşıyor fazla sorun olmaz diye düşünüyorum sorun olur derseniz ayarlarız
A Awaken01 Decapat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #4 Axerayn dedi: Kasa toplamak istiyormuş hocam mesajı tam okuyun. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası hocam arada çok sıkılırsanız yine oyun açabilecek düzeyde ekran kartının olmamasına ragmen bütçeyi sadece 3K aşıyor fazla sorun olmaz diye düşünüyorum sorun olur derseniz ayarlarız Genişletmek için tıkla... Hocam liste boş görünüyor. Aslında oyun oynama durumu olmaz çünkü kullanan kişinin oyunlar ile alakası yok denecek kadar az batuhanozkose dedi: Biraz daha bütçe arttırıp Mac Mini M4 öneririm. Muhtemelen sizi çok uzun seneler götürecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler lakin kasa toplamak istiyorum.
Axerayn dedi: Kasa toplamak istiyormuş hocam mesajı tam okuyun. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası hocam arada çok sıkılırsanız yine oyun açabilecek düzeyde ekran kartının olmamasına ragmen bütçeyi sadece 3K aşıyor fazla sorun olmaz diye düşünüyorum sorun olur derseniz ayarlarız Genişletmek için tıkla... Hocam liste boş görünüyor. Aslında oyun oynama durumu olmaz çünkü kullanan kişinin oyunlar ile alakası yok denecek kadar az batuhanozkose dedi: Biraz daha bütçe arttırıp Mac Mini M4 öneririm. Muhtemelen sizi çok uzun seneler götürecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler lakin kasa toplamak istiyorum.
Yoneistaken Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.694 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5060 Ti 16 GB, R5 7500F, Hyper H411 Kule Tipi Soğutucu, Biostar 650MT, 32 GB 5600 MHz DDR5 RAM, 1 TB M.2 SSD 5000 Okuma/Yazma, 650W PSU, XPG Kasa. Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #5 Awaken01 dedi: Hocam liste boş görünüyor. Aslında oyun oynama durumu olmaz çünkü kullanan kişinin oyunlar ile alakası yok denecek kadar az Teşekkürler lakin kasa toplamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam 2. el düşünür müsünüz? Render yapıyor musunuz?
Awaken01 dedi: Hocam liste boş görünüyor. Aslında oyun oynama durumu olmaz çünkü kullanan kişinin oyunlar ile alakası yok denecek kadar az Teşekkürler lakin kasa toplamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam 2. el düşünür müsünüz? Render yapıyor musunuz?
A Awaken01 Decapat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #6 Yoneistaken dedi: Hocam 2. el düşünür müsünüz? Render yapıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Düşünürüm lakin sadece Adana içi, hayır sadece Office programlarını kullanacak bir bilgisayar lazım
Yoneistaken dedi: Hocam 2. el düşünür müsünüz? Render yapıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Düşünürüm lakin sadece Adana içi, hayır sadece Office programlarını kullanacak bir bilgisayar lazım