Sirachh Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 70 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #1 Oyun için 20k bütçeyle PC toplamaya karar verdim yardim edebilecek var mı? Bir de laptopmu yoksa PC mi daha mantıklı? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2024
Oyun için 20k bütçeyle PC toplamaya karar verdim yardim edebilecek var mı? Bir de laptopmu yoksa PC mi daha mantıklı?
G2D Hectopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 1.524 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #2 Sirachh dedi: Oyun için 20k bütçeyle PC toplamaya karar verdim yardim edebilecek var mı? Bir de laptopmu yoksa PC mi daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Taşınılabilirlik önemli değilse, PC her zaman daha mantıklı.
Sirachh dedi: Oyun için 20k bütçeyle PC toplamaya karar verdim yardim edebilecek var mı? Bir de laptopmu yoksa PC mi daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Taşınılabilirlik önemli değilse, PC her zaman daha mantıklı.
Sirachh Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 70 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #3 G2D dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Taşınılabilirlik önemli değilse, PC her zaman daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Peki ya 25 ila 30 arasi bildigin varmi?
G2D dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Taşınılabilirlik önemli değilse, PC her zaman daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Peki ya 25 ila 30 arasi bildigin varmi?
ADSBURADA Centipat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #4 Sirachh dedi: Oyun için 20k bütçeyle PC toplamaya karar verdim yardim edebilecek var mı? Bir de laptopmu yoksa PC mi daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... Net pc iş için veya okul için kullanmayacaksan evin dışına nadir çıkarıcaksan net pc
Sirachh dedi: Oyun için 20k bütçeyle PC toplamaya karar verdim yardim edebilecek var mı? Bir de laptopmu yoksa PC mi daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... Net pc iş için veya okul için kullanmayacaksan evin dışına nadir çıkarıcaksan net pc