ersoyburak Femtopat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #1 VULCAN-4060 / AMD Ryzen 5 5500 MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4060 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Arkadaşlar bu sistemi almak istiyorum. Yanına da monitör olarak Lenovo R25i alacağım 5K'ya. Bu sistem önerilerine açığım, taksitli alacağım için Gaming gen TR'den olması lazım, bütçe 20K.
VULCAN-4060 / AMD Ryzen 5 5500 MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4060 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Arkadaşlar bu sistemi almak istiyorum. Yanına da monitör olarak Lenovo R25i alacağım 5K'ya. Bu sistem önerilerine açığım, taksitli alacağım için Gaming gen TR'den olması lazım, bütçe 20K.
K Kaan Diktaş Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 28 Şubat 2024 #2 ersoyburak dedi: VULCAN-4060 / AMD Ryzen 5 5500 MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4060 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Arkadaşlar bu sistemi almak istiyorum. Yanına da monitör olarak Lenovo R25i alacağım 5K'ya. Bu sistem önerilerine açığım, taksitli alacağım için Gaming gen TR'den olması lazım, bütçe 20k. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi 5600 RAM'i XPG SSD'yi Kioxia yap al geç. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
ersoyburak dedi: VULCAN-4060 / AMD Ryzen 5 5500 MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4060 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Arkadaşlar bu sistemi almak istiyorum. Yanına da monitör olarak Lenovo R25i alacağım 5K'ya. Bu sistem önerilerine açığım, taksitli alacağım için Gaming gen TR'den olması lazım, bütçe 20k. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi 5600 RAM'i XPG SSD'yi Kioxia yap al geç. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
DreamU Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 134 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #3 ersoyburak dedi: VULCAN-4060 / AMD Ryzen 5 5500 MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4060 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Arkadaşlar bu sistemi almak istiyorum. Yanına da monitör olarak Lenovo R25i alacağım 5K'ya. Bu sistem önerilerine açığım, taksitli alacağım için Gaming gen TR'den olması lazım, bütçe 20K. Genişletmek için tıkla... Vatan'da taksit vade oranları daha makul geldi bana hocam. Oraya da bir bakın Tavsiye sistem fiyatları, ucuz tavsiye sistem modelleri ve garantili markalar sadece Vatan Bilgisayar'da. En uygun ödeme seçenekleri ile hemen satın alın. Tavsiye sistem fiyatları, ucuz tavsiye sistem modelleri ve garantili markalar sadece Vatan Bilgisayar'da. En uygun ödeme seçenekleri ile hemen satın alın. www.vatanbilgisayar.com
ersoyburak dedi: VULCAN-4060 / AMD Ryzen 5 5500 MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4060 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Arkadaşlar bu sistemi almak istiyorum. Yanına da monitör olarak Lenovo R25i alacağım 5K'ya. Bu sistem önerilerine açığım, taksitli alacağım için Gaming gen TR'den olması lazım, bütçe 20K. Genişletmek için tıkla... Vatan'da taksit vade oranları daha makul geldi bana hocam. Oraya da bir bakın Tavsiye sistem fiyatları, ucuz tavsiye sistem modelleri ve garantili markalar sadece Vatan Bilgisayar'da. En uygun ödeme seçenekleri ile hemen satın alın. Tavsiye sistem fiyatları, ucuz tavsiye sistem modelleri ve garantili markalar sadece Vatan Bilgisayar'da. En uygun ödeme seçenekleri ile hemen satın alın. www.vatanbilgisayar.com
K Kaan Diktaş Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 28 Şubat 2024 #4 Kaan Diktaş dedi: İşlemciyi 5600 RAM'i XPG SSD'yi Kioxia yap al geç. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Gaming gen şartsa attığını alabilirsin.
Kaan Diktaş dedi: İşlemciyi 5600 RAM'i XPG SSD'yi Kioxia yap al geç. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Gaming gen şartsa attığını alabilirsin.