20 bin TL'ye saat önerisi

ysfakbyr06

Kilopat
Seiko Presage Buz Mavisi mi alayım, Citizen Tsuyosa mı? Ve bu iki saat nereden alınır? Hepsiburada’da Kumrular Saat var, orada arada indirime giriyor. İndirimi beklemeli miyim? Presage mi, Tsuyosa mı? Presage’in camı Hardlex kristal cam, çizilmeye müsait; Tsuyosa safir cam, daha iyi. Kararsız kaldım, önerilerinizi bekliyorum.

İkisi de çok güzel model ancak presage mükemmel derecede parlayan ve kendini çok daha belli eden bir model ama safir cam yok dediğiniz gibi bence bir bayide bileğinizde incelemeniz daha iyi olur lacivert kadranlısına da bakmanızı tavsiye ederim saat ve saate 19.500 TL indirimle.

Son düzenleme:
Safir cam daha iyi olduğu anlamına gelmiyor, doğru bilinen ezber yanlışlardan biri bu. İkisinin de kullanım alanı farklı, asgari derecede bile fiziksel bir şeyle uğraşıyorsanız safir camlı bir saatin kristali tuzla buz olur en ufak düşüşte, darbede.

Şahsen bu bütçeye Hamilton Khaki Field alırdım Sahibinden üzerinden. Seikolara ya da Citizenlara vereceğim paralar değil, tabii karar sizin. Presage ve Tsuyosa da iki farklı tasarım stili olan saatler, Presage gömlek ve pantolonla smart casual bir giyimle şık durabiliyorken Tsuyosa daha çok tişört altına kot pantolonla haftasonu kahvaltıya çıktığımda takacağım bir saat gibi canlanıyor kafamda. Tsuyosa'nın çelik ve entegre bileziği, lume'lu endeksleri direkt spor bir tasarım veriyor saate. Presage ise spor tasarımın tam tersine bir dress watch.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…