20 bin TL'ye sistem önerisi

Bütçe
20000

caxee

Hectopat
Daha fazla  
Ortalama 20 bin TL civarı param var ve ödeme yöntemleri geniş olan bir yerden PC almak istiyorum. Genelde baktıgımda bana en uygun en kafama yatan sistemler genelde i5 13400F RTX 3060 Ti ve i5 12400F RTX 3070'li sistemler. Bütceme ve bana uygun geldi bu fiyatta monitörlü monitörsüz sizin bir öneriniz var mıdır? Araştırmadan almak istemedim.

Hocam kesinlikle AMD almayın çok başınız ağrır.
Çok iyi PC. Bu fiyata çıkabilirseniz alın direkt. Çıkamazsanız alternatif bakabilirim.

AMD almayın demişsiniz galiba yanlışlıkla oldu benim düşündüğüm PC bu fakat işlemcisi i5 12400F çok anlamıyorum hangisinden memnun kalacaksam parama değecekse onu almak istiyorum.

Bence RX 6700XTLI herhangi bir bir sistem alın monitör ekipmanada paranız kalır zaten kendisi 3070 gücünde.

+ Ve -lerini ve varsa ürün linkiyle anlatır mısınız?

AMD almayın demişsiniz galiba yanlışlıkla oldu benim düşündüğüm PC bu fakat işlemcisi i5 12400F çok anlamıyorum hangisinden memnun kalacaksam parama değecekse onu almak istiyorum.

+ Ve eksilerini ve varsa ürün linkiyle anlatır mısınız?

Hocam bildiğim kadarıyla artıları fiyatına göre 3070 seviyesinde olması ve VRAM miktarının fazla olması eksileri driver sorunları DLSS RTX falan olmaması vb.

Hocam driver sorunları cidden kafayı yedirtir. RX5600XT kullanıyorum, driverı kurmayınca ekranın kendini kapatıp bütün sürücüleri birden silmesi mi dersin, driverı kurunca fps düşmesi mi dersin. AMD bu işi beceremiyor, saf güç anlamında NVIDIA'dan iyi fakat bu saf güç senin hiçbir işine yaramayacak. NVIDIA'nın özelliklerinden mahrum kalma bence, RT teknolojisine çok hypelanma bu seviyede ama DLSS seni çok memnun edecektir. Benim attığım kasa iyi ama yine de sen iyice araştır bu seviyede alınabilecek en iyi kasayı al. Ekran kartı tercihin NVIDIA olsun. İşlemcide intel,amd ikisi de iyidir.

Hocam driver sorunları cidden kafayı yedirtir. RX 5600XT kullanıyorum, driverı kurmayınca ekranın kendini kapatıp bütün sürücüleri birden silmesi mi dersin, driverı kurunca FPS düşmesi mi dersin. AMD bu işi beceremiyor, saf güç anlamında NVIDIA'dan iyi fakat bu saf güç senin hiçbir işine yaramayacak. NVIDIA'nın özelliklerinden mahrum kalma bence, RT teknolojisine çok hypelanma bu seviyede ama DLSS seni çok memnun edecektir. Benim attığım kasa iyi ama yine de sen iyice araştır bu seviyede alınabilecek en iyi kasayı al. Ekran kartı tercihin NVIDIA olsun. İşlemcide Intel, AMD ikisi de iyidir.

Evet onları duydum BIOS sıfırlanma vs benim de tercihim RTX'den ya da.

Hocam driver sorunları cidden kafayı yedirtir. RX 5600XT kullanıyorum, driverı kurmayınca ekranın kendini kapatıp bütün sürücüleri birden silmesi mi dersin, driverı kurunca FPS düşmesi mi dersin. AMD bu işi beceremiyor, saf güç anlamında NVIDIA'dan iyi fakat bu saf güç senin hiçbir işine yaramayacak. NVIDIA'nın özelliklerinden mahrum kalma bence, RT teknolojisine çok hypelanma bu seviyede ama DLSS seni çok memnun edecektir. Benim attığım kasa iyi ama yine de sen iyice araştır bu seviyede alınabilecek en iyi kasayı al. Ekran kartı tercihin NVIDIA olsun. İşlemcide Intel, AMD ikisi de iyidir.

Peki 3060 Ti mı 3070 mi daha iyidir.

Hocam size oyunları ekran kartı oynatacak. Diğer hepsi yan bileşen. 12400F RTX 3070 kombinasyonu sizin için çok daha iyi olur.

Demek istediğim bu iki sistemden birini seçecek olsanız hangisini alırdınız.

Veya işlemcide değişikliğe gidilebilir mi?

Evet onları duydum BIOS sıfırlanma vs benim de tercihim RTX'den ya da.

Peki 3060 Ti mı 3070 mi daha iyidir.
3070 bir tık daha iyi bi' karttır hocam

Veya işlemcide değişikliğe gidilebilir mi?
Hocam iki pc de iyi fakat ram, anakart vs. onlardan pek anlamıyorum bir arkadaş çıkıp yardımcı olsa iyi olur.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı