Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.152 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #11 EfeKratoS dedi: Yeni gördüm bakmamışım Direk pek bakmadan attım ama temiz gibiler ama parçaların bazıları sıfır bazıları 2.elde alınabilir. Genişletmek için tıkla... Yazmayı unutmuşum oraya anakart kasa SSD 0 olacaktı.
EfeKratoS dedi: Yeni gördüm bakmamışım Direk pek bakmadan attım ama temiz gibiler ama parçaların bazıları sıfır bazıları 2.elde alınabilir. Genişletmek için tıkla... Yazmayı unutmuşum oraya anakart kasa SSD 0 olacaktı.
EfeKratoS Picopat Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 626 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #12 Luvyan dedi: Yazmayı unutmuşum oraya anakart kasa SSD 0 olacaktı. Genişletmek için tıkla... Böyle bütçelerde bile önemli parçaları sıfır almak gerekli tabii ki de.
Luvyan dedi: Yazmayı unutmuşum oraya anakart kasa SSD 0 olacaktı. Genişletmek için tıkla... Böyle bütçelerde bile önemli parçaları sıfır almak gerekli tabii ki de.
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.152 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #13 EfeKratoS dedi: Böyle bütçelerde bile önemli parçaları sıfır almak gerekli tabii ki de. Genişletmek için tıkla... Bana sorarsan PSU ve SSD dışı 2.el alinırda adam stock kalmamış anakartin fiyati 8K görmüş 2.el 4.5k istiyor açıklamayada bilen bilir yazıyor 2.el durumu böyle genelde.
EfeKratoS dedi: Böyle bütçelerde bile önemli parçaları sıfır almak gerekli tabii ki de. Genişletmek için tıkla... Bana sorarsan PSU ve SSD dışı 2.el alinırda adam stock kalmamış anakartin fiyati 8K görmüş 2.el 4.5k istiyor açıklamayada bilen bilir yazıyor 2.el durumu böyle genelde.