20 bin TL'ye sistem toplamak

İkinci el olarak bile alınmaz sıfır 4060 alınır.
Şimdi şöyle anlatayım benim kardeşin PC gitti zaten eskiydi 2-3. Nesil fln buna bilgisayar bakıyoruz aslen, Genshin gibi oyunlar oynuyor öyle yüksek olmasına gerek yok aslında ama yüksek olursa kendimin kini verebilirim yeni de bana fln

16200

Attığı sistemin fiyatını sormuşum?
20ye kadar çıkarız o kısmı dert değil

Şu sistemde pazarlık yapabilirsen bu da olabilir aslında. Tek dezavantajı ekran kartı RTX 2060 fakat satıp RX6700 falan alırım diyorsan mantıklı olabilir. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-masaustu-oyuncu-bilgisayari-1256706288/detay

O kaça mal olur tahmininizce
Bu sistem özelinde pazarlık yapılırsa gayet alınabilir bence. 32GB ram ve 5600 işlemci olması gayet güzel. 2060 ekran kartı 5.000 TL desek, RX6700 gibi ekran kartıda 8000-9000 TL bandında bulunabilir bence. Sırf RX6700 olmasına da gerek yok RX6600XT falan da uyguna bulunursa alınabilir. 2060 ekran kartı da 1080P de yeni ekran kartı alasıya kadar idare eder zaten.

İşlemci ve ram miktarı benim de ilk dikkatimi çekenler oldu bu ilanda yükseltmelere açık bir yapısı da var

İşlemci ve ram miktarı benim de ilk dikkatimi çekenler oldu bu ilanda yükseltmelere açık bir yapısı da var
13.000 TL bandında bitirebilirseniz gayet de alınabilir. Sonrasında dilediğiniz gibi yükseltme yapabilirsiniz. DDR5 sisteme geçesiye kadar sizi fazlasıyla idare eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…