20 bin TL'ye tablet önerisi

Hockenheim

Hectopat
Öncelikle iPad Air önerecekler için ne yazıkkı iPad alamam Türkiye'de sadece 3 ay taksit yapılıyormuş. Benim aradığım kalemi olsun işletim sistemi sürümü yüksek olsun ve en azından istediğim 2 oyunu oynayabilecek güçte olmasını istiyorum Genshin Impact ve Mobile Legends oynatabilmesi. Gerçekten bu bütçeye sadece Air'lar var ama dediğim gibi taksit imkanı yok.

Öncelikle iPad Air önerecekler için ne yazıkkı iPad alamam Türkiye'de sadece 3 ay taksit yapılıyormuş. Benim aradığım kalemi olsun işletim sistemi sürümü yüksek olsun ve en azından istediğim 2 oyunu oynayabilecek güçte olmasını istiyorum Genshin Impact ve Mobile Legends oynatabilmesi. Gerçekten bu bütçeye sadece Air'lar var ama dediğim gibi taksit imkanı yok.
Samsung Galaxy S9 Ultra Alınız bütçeyi arttırıp 12 GB Ram 2K Çözünürlüğünde Dynamic Amoled ekran ile Her oyunda Ağzınızı Açık bırakacak bir performansı var

Bütçeyi Arttırdığınıza değecektir emin olun.

Samsung Galaxy S9 Ultra Alınız bütçeyi arttırıp 12 GB Ram 2K Çözünürlüğünde Dynamic Amoled ekran ile Her oyunda Ağzınızı Açık bırakacak bir performansı var

Bütçeyi Arttırdığınıza değecektir emin olun.
5 bin Tl lik bir arttırmadan bahsediyorsunuz. Yapamayız.

5 bin Tl lik bir arttırmadan bahsediyorsunuz. Yapamayız.
https://www.google.com/aclk?sa=l&ai...hUKEwi6oMKM2YuBAxXNVvEDHcnOBgAQww8Isww&adurl= hocam hafızadan kısarak alabilirsiniz

Samsung dışındaki bir siteden almanızı pek önermem Tab S9 Tüm modellerde 2K Ekran ve Her oyunda 60FPS Garantisi sunmakta inanın bana çok işinizi görecek.

Hocam Tab S9 Classic alsın direkt daha iyi 20K'ya Düşmez Ultra

Hocam birde 3 Taksit ama biraz zorlayıp Alırsanız Genshin gibi Bütün Ağır oyunlarda 2Kat Daha Fazla Performans Alırsınz İPad Air'lerde

Samsung dışındaki bir siteden almanızı pek önermem Tab S9 Tüm modellerde 2K Ekran ve Her oyunda 60FPS Garantisi sunmakta inanın bana çok işinizi görecek.

Hocam Tab S9 Classic alsın direkt daha iyi 20K'ya Düşmez Ultra
Bundaki 8 gen 2 işlemci ve 12 Gb ram devamlılığı var değil mi? Dediğim oyunları rahatça oynatır değil mi? içinde kalemi var mı? kayan ekran var mı?

Bundaki 8 gen 2 işlemci ve 12 Gb ram devamlılığı var değil mi? Dediğim oyunları rahatça oynatır değil mi? içinde kalemi var mı? kayan ekran var mı?
Evet hocam Tab S9 Classicte 8 Gen 2 12 GB Ram 2K Ekran bulunmakta Dediğiniz oyunlarda Ağır sahnelerde bile 60 Altı görmez merak etmeyin Garantisini veriyorum.

Yanında Kalemle geliyor ayrıca

Kayan ekran var

Aldınız mı hocam

Aldınız mı hocam
Yok daha satın almadım ama bunda karar kıldık.

Evet hocam Tab S9 Classicte 8 Gen 2 12 GB Ram 2K Ekran bulunmakta Dediğiniz oyunlarda Ağır sahnelerde bile 60 Altı görmez merak etmeyin Garantisini veriyorum.

Yanında Kalemle geliyor ayrıca

Kayan ekran var

Aldınız mı hocam
Classic'te 12 Gb ram konusunda emin siniz değil mi bir videoda 8 gördümde.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı