20 bin TL'ye telefon önerisi

Bütçe
20000

Barlax

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Babama telefon alacağız. Kendisi gün içinde işi gereği yüzden fazla telefon görüşmesi yapar. Google'da iş sayfalarında geziyor. Çok fazla yenileme yapıyor sayfa üzerinde. Bu yüzden ekran olarak bir tık iyi özellikte bir telefon önerebilir misiniz? 20 bin civarı düşünüyoruz. Biraz aşabiliriz. iPhone dışı önerilerinize açığım.

Sadece telefon görüşmesi ve Google için kullanıyor. Kasma donma olmasın yeter. 10 bin civarına Samsung modelleri de var. Buradan da ilerleyebilirim. Sizce ne almalıyız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok telefon görüşmesi yapıyorsa Samsung cihazlardan, ya da en azından benim sorunlu olduğunu düşündüğüm A55-A56-S24FE gibi cihazlardan uzak dursun. Şebeke çekim güçleri zayıf.

Honor 400 olabilir, ama eski telefonum LG V30+ kadar düzgün görüşme yapamıyorum yeri geliyor bu cihazla da. Ekranı güzel, pili güzel.

Samsung tercih edecekseniz bu fiyat bantlarında A56 modelini öneririm. Gündelik kullanıma yeterli ve uygun olur.

Bütçeniz çıkarsa S24 FE öneririm.

Çok telefon görüşmesi yapıyorsa Samsung cihazlardan, ya da en azından benim sorunlu olduğunu düşündüğüm A55-A56-S24FE gibi cihazlardan uzak dursun. Şebeke çekim güçleri zayıf.

Honor 400 olabilir, ama eski telefonum LG V30+ kadar düzgün görüşme yapamıyorum yeri geliyor bu cihazla da. Ekranı güzel, pili güzel.

Teşekkürler.

Samsung tercih edecekseniz bu fiyat bantlarında A56 modelini öneririm. Gündelik kullanıma yeterli ve uygun olur.

Bütçeniz çıkarsa S24 FE öneririm.
Teşekkürler.

Bütçenizde Honor 400 ,çıkarsa S24 FE öneririm.
Teşekkürler.

Samsung A36 ya da A55 yeterli olur bence.
Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı