20 bin TL'ye telefon önerisi

Bütçe
20000

Berat Demir1w2

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, 20.000 TL'ye bir telefon bakıyorum. Kamerası iyi olan, şarjı iyi giden ve tasarımı şık duran fiyat-performans bir telefon arıyorum. PUBG de oynuyorum ara sıra. Bu özellikler göz önünde bulundurulduğunda, bu fiyat segmentinde alınacak en iyi telefon hangisidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, 20.000 TL'ye bir telefon bakıyorum. Kamerası iyi olan, şarjı iyi giden ve tasarımı şık duran fiyat-performans bir telefon arıyorum. PUBG de oynuyorum ara sıra. Bu özellikler göz önünde bulundurulduğunda, bu fiyat segmentinde alınacak en iyi telefon hangisidir?
Oyun oynadığınız icin X7 pro.

İndirimde iken kaçırmayın 2.000 TL düşmüş fiyat.

X7 Pro'yu dusunuyordum fakat kronik ısınma ve zamanla kamera bozulma gibi sorunlar duydum A56 da butçemi aşar A36 dusunuyorum ama kullanan varsa nasıl oldugunu yazabilir mi?
A36 düşüş olur hocam.
X7 pro için garanti veremem ama yakınımda kullanan çok kişi var yurt dışı da içi de ama sorun yaşamadılar.
Evet oyunlarda ısınıyor ama POCO 3D IceLoop soğutucu ile ekrana dağıtıyor.
X7 Pro da olmayacaksa benim de kullandığım HONOR 400 alın en azından.

X7 Pro'yu dusunuyordum fakat kronik ısınma ve zamanla kamera bozulma gibi sorunlar duydum A56 da butçemi aşar A36 dusunuyorum ama kullanan varsa nasıl oldugunu yazabilir mi?

X7 Pro'da öyle bir problem yaşamadım benim ikinci cihazım olarak kullanıyorum gayet güzel. Bu fiyata oyun performansı olarak alınabilecek en iyi cihaz.

Kendim Honor 400 kullanıyorum öneririm. X7 Pro olabilir ancak tamamen oyun odaklıysanız olabilir. Kamerası bütçesinde iyi değil. A56 bakabilirsiniz.
A56'nın 128 GB olanı şu anda 21.5k A101'de. Honor 400 8/256 22k. Poco X7 Pro 8/256 22k. Eğer ki tamamen oyun odaklıysanız ve kamera çok önemli değilse Poco X7 Pro alabilirsiniz. Genel olarak dengeli olsun derseniz A56 bakabilirsiniz. Oyun performansı ortalama olsun kamerası iyi olsun derseniz de Honor 400 bakabilirsiniz. A56 oyun performansı olarak Honor 400'den daha iyidir. Ben sizin durumunuzda olsam A56 tercih ederim. Hem uzun süre güncel kalması hem de stabil yazılımı ile sizi en güzel götürecek cihaz olacaktır. Alternatif olarak Honor 400 de bakabilirsiniz. Honor 400 ile ilgili sorunuz olursa sormaktan çekinmeyin.

Kamera, Batarya, Ekran Honor 400
İşlemci Poco X7 Pro
Malzeme kalitesi, güncelleme A56

Ekran Honor 400 dedim ama diğerleri de üzmez öyle aman aman bir fark yok. Hepsini elime almıştım Honor 400 ekran olarak daha hoşuma gitmişti. Hem de Honor'un ekranında göz koruma biraz daha gelişmiş.

O nedenle de Honor 400 dedim.

Kendim Honor 400 kullanıyorum öneririm. X7 Pro olabilir ancak tamamen oyun odaklıysanız olabilir. Kamerası bütçesinde iyi değil. A56 bakabilirsiniz.
A56'nın 128 GB olanı şu anda 21.5k A101'de. Honor 400 8/256 22K. POCO X7 Pro 8/256 22K. Eğer ki tamamen oyun odaklıysanız ve kamera çok önemli değilse POCO X7 Pro alabilirsiniz. Genel olarak dengeli olsun derseniz A56 bakabilirsiniz. Oyun performansı ortalama olsun kamerası iyi olsun derseniz de Honor 400 bakabilirsiniz. A56 oyun performansı olarak Honor 400'den daha iyidir. Ben sizin durumunuzda olsam A56 tercih ederim. Hem uzun süre güncel kalması hem de stabil yazılımı ile sizi en güzel götürecek cihaz olacaktır. Alternatif olarak Honor 400 de bakabilirsiniz. Honor 400 ile ilgili sorunuz olursa sormaktan çekinmeyin.

Kamera, batarya, ekran Honor 400.
İşlemci POCO X7 Pro.
Malzeme kalitesi, güncelleme A56.

Ekran Honor 400 dedim ama diğerleri de üzmez öyle aman aman bir fark yok. Hepsini elime almıştım Honor 400 ekran olarak daha hoşuma gitmişti. Hem de Honor'un ekranında göz koruma biraz daha gelişmiş.

O nedenle de Honor 400 dedim.

Çok fazla oyun oynayan biri değılim günde yarım saat falan belki kamerası bataryası iyi olsun ve biraz daha geleceğe dönük olsun güncelleme alsın.

Bende aynı şekil A56 aldım önce küçük ekran vs Honor 400'e geçtim daha ideal geldi.
X7 Pro kamerası da bana göre Honor 400'e göre iyiydi açıkcası.
A101 den telefon alınır mı emin olamadım.

Çok fazla oyun oynayan biri değılim günde yarım saat falan belki kamerası bataryası iyi olsun ve biraz daha geleceğe dönük olsun güncelleme alsın.
Bürçe artarsa 256 GB al ama bu 128 https://www.pttavm.com/samsung-gala...tirma&utm_id=ba5e318a2a3c4c46a834951ea53e8756 20K olmuş
A56 sizin için en ideali.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı