Açıkçası batarya konusu inanılmaz önem arzetmiyor hocam o tarafta sıkıntımız yok. Evet HP panelleri zayıf gerek parlaklık açısından gerek renkler açısında. Geçenlerde bir HP EliteBook 850 G8 geçti elimize ve bunun gibi istiyorum dedi. Tasarım açısından söyledi bunu. Ancak bu akşam konuşalım bakalım. Değerlendirmeler arasında şunlar olacak.Merhaba hocam, normalde mesaj yazmıyordum ama sizin konunuzu görünce yazmak istedim. EliteBook 42wh bataryaya sahip, oldukça düşük bu bana göre. ProBook ise 51wh fakat panel tarafında da bir artısı yok, TR'ye gelen modelleri panel olarak zayıf olan modeller. ThinkBook'un koduyla bilgisine ulaşamadığım için kesin konuşmayacağım fakat ThinkBook'larin iki versiyonu bulunuyor 45wh ve 60wh olmak üzere, sanıyorum ki satılan 45wh model olması gerek ama EliteBook yerine tercihim ThinkBook olur benim. Ek olarak 2. el imkanınız varsa bulabilirseniz zenbook OLED öneririm, 5. nesil APU modelleri bulunuyor.
Açıkçası batarya konusu inanılmaz önem arz etmiyor hocam o tarafta sıkıntımız yok. Evet HP panelleri zayıf gerek parlaklık açısından gerek renkler açısında. Geçenlerde bir HP EliteBook 850 G8 geçti elimize ve bunun gibi istiyorum dedi. Tasarım açısından söyledi bunu. Ancak bu akşam konuşalım bakalım. Değerlendirmeler arasında şunlar olacak.
Tekrardan teşekkürler hocam yorumunuz için.
- ThinkBook
- HP serisinden attıklarım
- İkinci el MacBook
- İkinci el ZenBook
O sırayı rastgele yazdım hocam. Öncem sırasına göre MacBook, ZenBook, ThinkBook ve HP. Teşekkürler öneriler için. İkinci elde şu cihazı buldum ZenBook. Şimdi alanımı bütün istanbul olarak ayarlayacağım bakalım.Aslında en mantıklı tercih MacBook ama konuda belirtmediğiniz için sebebi vardır diye düşündüm, ondan sonra zenbook ondan sonra ThinkBook olarak geliyor bana ama cihazı kullanacak olan ben değilimbeğendiyse ThinkBook yerine tercih edebilir, aşırı fark yok zaten. Hayırlı olsun.
O sırayı rastgele yazdım hocam. ]