20 derece skolyoz ile Hava Harp Okulu'na girebilir miyim?

Calpy

Decapat
Cok aşırı derece moralim bozuldu aglicam şimdi neredeyse. Yaklaşık 1 yıl önce annem eğriliğimi fark edip doktora götürdü. 20 derece skolyoz çıktı. Doktor bu yaşlarda ergenlerde 20 dereceye kadar normal dedi fakat Hava Harp Okulu sınırı 5 dereceymiş ve ben bunu yeni öğreniyorum. 3 aydır falan spor yapıyorum annem azaldığını söylüyor ama bu dereceyi 5'e düşürebilir miyim? Her gün spor yapıyorum düşsün diye. Imkanı var mı imkansız mi? (15 yaşındayım)

Son düzenleyen: Moderatör:
1 yıl geçmiș ama yine de cevaplayayım Hava Harp Okulu 0 derece skolyoz ile alıyor diye biliyorum. Evet imkansız değil fakat 20 dereceden 0'a inmesi biraz zaman ve beraberinde zorluklar getirir diye düșünüyorum. Siz yine de elinizden geleni yapın bașarılar.

1 yıl geçmiș ama yine de cevaplayayım Hava Harp Okulu 0 derece skolyoz ile alıyor diye biliyorum. Evet imkansız değil fakat 20 dereceden 0'a inmesi biraz zaman ve beraberinde zorluklar getirir diye düșünüyorum. Siz yine de elinizden geleni yapın bașarılar.
Merhaba benim derecem 14 ve 1 yılım var 1 yıl içinde 5 6 7 gibidir ndercelere düşürebilirmiyim iyi günler

Merhaba benim derecem 14 ve 1 yılım var 1 yıl içinde 5 6 7 gibidir ndercelere düşürebilir miyim iyi günler.

Evet 1 yıl içerisinde zorlarsanız belki 0 bile olabilir bu konuda herhangi bir uzmanlık alanım olmadığından tahmini cevap veriyorum isterseniz 5-6 ay kala kontrole gidebilirsiniz.

Evet 1 yıl içerisinde zorlarsanız belki 0 bile olabilir bu konuda herhangi bir uzmanlık alanım olmadığından tahmini cevap veriyorum isterseniz 5-6 ay kala kontrole gidebilirsiniz.
Benim skolyozum ama çift taraflı bir alt trafta birirde üst tarafta. Pazartesi fizik tedaviye gideceğim en azından umitli gideyim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı