Yatırım olarak çok zor ancak şimdi pass alıp bi iki güzel skin düşürüp sezon bitince satarsan adam akıllı bir şeyler kazanabilirsin yada aldığın herhangi bir silah skininin silahı buff vs yerse sezon başı çok kısa süreliğine 2 3 katına satabilirsin misal bu sezon famas ve m4a4 ciddi kar getirdi onun harici bu aralar çok zor
Yatırım olarak çok zor ancak şimdi Pass alıp bir iki güzel skin düşürüp sezon bitince satarsan adamakıllı bir şeyler kazanabilirsin ya da aldığın herhangi bir silah skininin silahı buff vs yerse sezon başı çok kısa süreliğine 2 3 katına satabilirsin misal bu sezon famas ve M4A4 ciddi kar getirdi onun harici bu aralar çok zor
Yatırım olarak çok zor ancak şimdi pass alıp bi iki güzel skin düşürüp sezon bitince satarsan adam akıllı bir şeyler kazanabilirsin yada aldığın herhangi bir silah skininin silahı buff vs yerse sezon başı çok kısa süreliğine 2 3 katına satabilirsin misal bu sezon famas ve m4a4 ciddi kar getirdi onun harici bu aralar çok zor
Fiyat düşmez dostum ancak eğer paran steam cüzdanında değilse dmarketten al skinleri gerçekten inanılmaz ucuz kalıyor skinsmonkeye vs göre ordan atıyorum 12 dolara aldığın skini steam pazarında 15 16 dolara satıyorsun
20 dolarlık yatırımla pek bir şey olmaz ama şangay 2024 holo veya Gold stickerlarını alabilirsin. Donk, rare atom, spirit, imperial gibi... Tabii bunların da değerlenmesi en az 5-6 sene sonrası için olur. Şu anda en ucuz fiyatlarında değiller belki daha da düşebilir veya hiç düşmeden yükselmeye devam da edebilirler orası belli olmaz ama alıp envanterinde senelerce tutmak istiyorsan mutlaka fiyatları artacak bunların.
Fiyatının düşmeyeceğinin garantisi yok. M4A1-S skinleri birkaç dolar artıyordu geçen ama aklında skinden gelir elde etmek varsa bu kadar az bütçeyle olmaz.
O skin bayadır elimdeydi ancak kar ettirmez piyasada çok fazla var anubis kasası çok fazla açılıyor eğer elindeyse bi 10 15 dolar koyup daha pahalı akleri al ben skinsmonkeye koyup neon revolution aldım 26 dolara sattım geçen 6 dolar para koymuş oldum ama skin olarak o fiyata assimova kadar güzel bi şey yok
20 dolarlık yatırımla pek bir şey olmaz ama şangay 2024 holo veya Gold stickerlarını alabilirsin. Donk, rare atom, spirit, imperial gibi... Tabii bunların da değerlenmesi en az 5-6 sene sonrası için olur. Şu anda en ucuz fiyatlarında değiller belki daha da düşebilir veya hiç düşmeden yükselmeye devam da edebilirler orası belli olmaz ama alıp envanterinde senelerce tutmak istiyorsan mutlaka fiyatları artacak bunların.
Hocam o katowice mevzusu bi kere olur bence eğer ciddi kar istiyorsa 25 cente alabildiği kadar şangay çıkartma kapsülü alsın stickerlar değerlenirse en az 10 dolara satar o kapsülleri ve şuan toplu şekilde ucuza satan bi dolu adam var piyasada 10 tanesi 1 dolar vs