20 dolar oyun tavsiyesi

sefergider

Centipat
Daha fazla  
Dostlar selam! Steam cüzdanımda 20 dolar bulunmakta ve hangi oyunu alacağıma karar veremedim. God Of War, Detroit, Rust, Insurgency, TLOU, RDR2 gibi oyunlar indirimde. Sizce 1 oyun mu almalıyım yoksa birden fazla oyun mu önerirsiniz? (Not:RDR2 çalışmadı iade ettim.)

Dostlar selam! Steam cüzdanımda 20 dolar bulunmakta ve hangi oyunu alacağıma karar veremedim. God of War, Detroit, Rust, Insurgency, TLOU, RDR2 gibi oyunlar indirimde. Sizce 1 oyun mu almalıyım yoksa birden fazla oyun mu önerirsiniz? (Not: RDR2 çalışmadı iade ettim.)

Resident Evil serisinden oyun alabilirsin. Remake ve ana seride son 2 oyun özelinde.

2, 3, 4, 7 ve village(3'ü alma). Tabii bunlar sende varsa bilemem.
4 ve Village dışı hepsini oynadım hocam. 4 ve Village'i de Youtube'dan izleyerek bitirdim 😁. Başka önerileriniz var mıdır?

4 ve Village dışı hepsini oynadım hocam. 4 ve Village'i de Youtube'dan izleyerek bitirdim 😁. Başka önerileriniz var mıdır?
Şuanlık hem uzun vadeli hem de parasının hakkını verebilecek GoW var diye düşünüyorum ben?

4 ve Village dışı hepsini oynadım hocam. 4 ve Village'i de YouTube'dan izleyerek bitirdim 😁. Başka önerileriniz var mıdır?

Şu anlık hem uzun vadeli hem de parasının hakkını verebilecek GoW var diye düşünüyorum ben?

Yani God of War iyi bir oyun ama ben istediğimi pek alamadım o oyunda. Belki de full yan görev gidip karakterimin hayvanlaşmasından da kaynaklı olabilir. Her şeye tek atıyordum neredeyse. Oyunun sonuna gelip bırakmıştım :D

Detroit nasıldır? 9 dolarmış şu anda.

Uncharted da var 20 dolar.

Detroit çok iyi bir oyun yani o tarz hikaye anlatımını seviyorsan kaçırma. Heavy Rain ve Beyond Two Souls'ta iyidir. Aralarında favorilerim Heavy Rain ve Beyond. Detroit'te güzel.

Detroit nasıldır? 9 dolarmış şu anda.

Uncharted da var 20 dolar.

Uncharted tavsiye etmem. Hala bence o fiyatı hak etmiyor. 14 dolarlara filan düşerse o zaman alırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı