20 dolara ne alınır?

Tandstiik

Hectopat
Bilmem ne satış adlı sitede şu an 900 TL param mevcut. Sizce 800 TL'ye 20 dolarlık Steam key alıp CS'de Prime almak mı mantıklı, yoksa daha farklı oyunlar almak mı? CS2'yi daha önce oynadım, neden sildiğimi hatırlamıyorum ama silmiştim. Prime alırsam tekrar yüklemeyi düşünüyorum. Sizce Prime mı almalıyım, yoksa farklı bir oyun mu? Oyun öneriniz varsa yazınız ya da parayla yapabileceğim farklı bir şey.

(Parayı kartına çek demeyin, Papara kapalı.)

Son düzenleyen: Moderatör:
CS2'de Prime al, RE7 al bir de. Ben olsam öyle yapardım. Dying lightda olabilir.

Eğer Prime alırsanız paranızı arttırabilirsiniz haftada 1 kasa en az düşüyor garanti olarak fiyatları ise değişebiliyor ama uzun vadeli olarak mantıklı.

Prime alacaksan sürekli oynayarak parayı çıkartabilirsin. Bence ilk olarak oyunlara bir göz at istediğin oyun varsa ve paran yetiyorsa alman daha mantıklı. Eğer yoksa ve indirim beklemek istemiyorsan Prime al geç en azından oyun oynayarak parasını çıkartırsın.

CS2 Prime, oyun almanda kolaylaştırır. Prime al en iyisi.

Hikayeli oyun oynayayım dersen 5 tane Steam paylaşımlı hesap al 60TL'den. Kalanıyla da Prime alırsın parasını çıkartır zaten.
CS2'yi optimizasyonu kötü olduğundan silmiş olabilirsin bu arada, yükle önce bir bak kasıyor mu ondan sonra al derim.

CS2'de Prime al, RE7 al bir de. Ben olsam öyle yapardım. Dying lightda olabilir.

Dying Light var zaten.

Eğer Prime alırsanız paranızı arttırabilirsiniz haftada 1 kasa en az düşüyor garanti olarak fiyatları ise değişebiliyor ama uzun vadeli olarak mantıklı.

CS'yi seviyorum zaten ama dereceli maçlar çok uzun sürüyor ikili modda girince kasa veriyor mu?

People Playground'u istiyorum aslında.

Bilgisayarım güçlü 100 FPS üstünde oynuyordum ama kötü oynuyordum galiba o yüzden silmiş olabilirim.

Hocam optimizasyonu çok kötü oynunun 100 FPS alıyorsanız 30 FPS gibi hissettiriyor muhtemelen o yüzden dolayıdır, yine de bir bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…