20 dolara ne alınır?

Oyun indirimde 20dolara seçkinle beraber alabilirim oyunun hikayesini kısaca anlatır mısın?

Hocam Capcom'un indirimi olduğu için diyorum zaten. Hpcam biz ethan diye birisiyiz ve sevgilimiz mia var. Bu mia kayboluyor ve 3 yıl sonra bize mesaj gönderiyor. Bizde onu bulmak için bir köye gidiyoruz. Kalanı ağır spoiler içeriyor ama sonuç olarak miayı kurtarmaya çalışıyoruz. Bulmaca-gerilim-aksiyon karışımı bir oyun.

Hocam optimizasyonu çok kötü oynunun 100 FPS alıyorsanız 30 FPS gibi hissettiriyor muhtemelen o yüzden dolayıdır, yine de bir bakın.

Son güncellemelerde düzelmiş olabilir oyun akıcıydi çünkü acaba siz HDD'ye mi kurdunuz ondan olabilir.

RE7'yi listeye ekledim peki Prime alsam kaç ayda parasını çıkartır.

Son güncellemelerde düzelmiş olabilir oyun akıcıydi çünkü acaba siz HDD'ye mi kurdunuz ondan olabilir.

Yok hayır SSD de benlik problem yok zaten genel problem var. Fareyi çevirdiğinde sertlik hissiyatı var. CS:GO oynadıysanız oradaki akıcılığı almanız çok çok zor.

Hocam değişiyor ama ben şu ana kadar 34 dolar almışım. Okuldan dolayı da okul döneminde Max 3 kasa açtırdım. Prime alalı tam 1 yıl oldu.

Yok hayır SSD de benlik problem yok zaten genel problem var. Fareyi çevirdiğinde sertlik hissiyatı var. CS:GO oynadıysanız oradaki akıcılığı almanız çok çok zor.
Oyun akıcılığını geçtim çöküyor sürekli.

CS:GO oynamadım tek CS2 oynadım ama akıcı geldi bilmiyorum.

Hocam değişiyor ama ben şu ana kadar 34 dolar almışım. Okuldan dolayı da okul döneminde Max 3 kasa açtırdım. Prime alalı tam 1 yıl oldu.

Oyun akıcılığını geçtim çöküyor sürekli.

Eger haftada 1 kasa garantiyse 4 ayda falan çıkarabilirim galiba şu 2V2 modunda ilerliyor mu?

100 saat kadar oynamışım oyunu ama ara ara arkadaşlarım aktif olduğunda giriyordum.

2V2 dediğiniz yoldaş galiba evet ilerliyor. Maçın süresiyle ve kazanmanıza göre doğru orantılı diye biliyorum. İlk başlarda 1-2 maç atıp kasılıyor zaten 10u geçtikçe yavaştan başlıyor 4-5 maçlar.

Tam anlamadım 10'u geçtikten sonra derken büyük ihtimalle şu 5V5'i hiç oynamayacağım çünkü yoldaş ta kasmak mümkünmu.

Tam anlamadım 10'u geçtikten sonra derken büyük ihtimalle şu 5V5'i hiç oynamayacağım çünkü yoldaş ta kasmak mümkünmu.

Level olan 10. Yoldaşta evet kasılıyor.

Her modda ilerliyor hocam genelde mod fark etmiyor ama maç ne kadar uzun sürerse ve kazanırsanız daha fazla veriyor.

Orası size kalmış hocam ben 2. haftadan operasyon bravo kasası çıkardım 60 dolara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…