20 gün sonra 11.sınıf olmak

Teşekkür ederim gerçekten bunları buraya yazmam iyi oldu sağ olun.

Teşekkür ederim gerçekten bunları buraya yazmam iyi oldu sağ olun.

Hocam bende aynı olayın içerisindeyim bütün arkadaşlarım TYT'yi bitirdi 10. sınıf yazında ben hiçbir şey yapmadım siz ne düşünüyorsunuz hiç pişmanlık falan da hissetmiyorum ama son rahat senem olacak sonuçta bir gerginliği var üzerimde.

yani bendede saçma bir rahatlık var bide baskı var üstümde

Yani bende de saçma bir rahatlık var bir de baskı var üstümde

Yani bilmiyorum hocam ne yapacağım ne edeceğim bir yandan herkes göz korkutuyor 11 şöyledir böyledir onun baskısı diğer taraftan bütün yaz iş güç vesaire derssiz geçirmişim lgsyide öyle anlatırlardı dünyanın en gereksiz sınavıydı ama bu garip sanırım.

Halledeceğiz ya başka çaremiz yok zaten.

Halledeceğiz ya başka çaremiz yok zaten.
Hocam, eğlenmene bak her ne kadar baskı da yapılsa sen sadece anı çıkarmaya çalış. Şu an 11. sınıfa dönebilsem yapacağım tek şey bu olurdu, arkadaşlarımla sosyalleşmek dışarı çıkmak kız arkadaş edinmek... Aileye kulak asma, bırak bağırsınlar.

Valla ben 12 oldum kız arkadaş yok hala . Bir tane oldu da çok kötüydü saçma sapan bir şeydi. Bir hafta mı ne sürdü sonra ayrıldık. Şimdi yeni okula nakil verdim. Saçı başı da düzelttim. Yeni bir başlangıç yapıyorum. Bir senem var bir şeyler olur umarım hayırlısı artık.

Aynı zamanda TYT de çalışıyorum sadece kız peşinde değilim onu da belirteyim

İnsan çoğu işi aynı anda yapabilecek kapasitede. Kız arkadaşı da aynı anda yürütür insan emin olun. Hedefiniz çok yüksek ise, -sayısal 30 bin + civarı gibi diyebiliriz- o zaman bazen feragat etmek gerekebilir bazı şeylerden ancak liseyi genel olarak tadında yaşamak sosyal geçirmek emin olun hayatınız için daha iyi ve daha güzel bir yaşantı geçirmeniz için zemin hazırlayacak. Çekinmeyin ve sevdiğiniz şeyleri yapın sadece ders ders ders, stres etmeyin bu kadar. Spor da yapın, en önemli ve en güzel yatırım kendinize yapacağınız yatırımdır bence, anın tadını çıkarın.

Spora hiç zamanım kalmıyor ya o kötü. Hem ders hem spor yürütemiyorum bir anda. Ders çalışmak çok yoruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…