20 gün sonra 11.sınıf olmak

Kankam senle yaşıtız ben bizzat LGS de batırdım şuanda meslek lisesinde bilişim bölümü okuyorum ama 8. Sınıftan beri dersleri aksattım şimdi toparlamaya çalışıyorum okullar açılmadan düz liseye geçmeyi düşünüyordum LGS puanıyla zaten bir yere gidemiyorum yerel tercihle ortalama ile gitmek kaldı bir tek fakat ondada kontenjan yok mecbur buradan devam edeceğim bir ton ahmak ile okul bitirmeye çalışacağım sana söylemek istediğim ailen baskı yapıyorsa evet zor fakat dayanmak zorundasın zorundayız bende öyle çünkü sen çabalamazsan kimse sana yardım etmeyecek ben bu acı gerçekle yüzleşti yüzleşeli gelecek hakkında plan yapıyorum en kötü senaryoda bile bişey kurtarmaya bak zar zorda olsa okulunu bitir ondan sonra yapacağım sadece iş bulma derdi kalıyor sana diyeceğim biraz daha SABIR...

Son düzenleme:

Haklısın dostum bende kabulledim artık bir şeyleri fakat bazen zorluyolar insanı gerçekten senin işinde zor Allah kolaylık versin umarım istedigin yeri tutturursun.

Üstat kusura bakma daha yeni gördüm mesajları ya bazen diyorum hani iyiliğimi istiyorlar falan da bugün amcam aradı bir dünya fırça kaydı derslerim kötü diye tamam eyvallah kötüde her şey dersmi bir de spor yaptığıma kızıyor ne işe yarayacak o kaslar diyor hayırlısı olsun hakkımızda.

Reis en azından bir kara kazanırsın, boş ver, çalış, durma pes etme.

İstediğim vücuda sahip olup mutlu olduktan sonra, ya da komple istediğim mutluluğa sahip olduktan sonra gerisi benim hiç umrumda olmazladı, mutlu olduğum şekilde mutlu olduğum işi yapsam bana yeter. Keşke onlarda işe böyle ve dünyaya böyle bakabilseler ama sanmıyorum, akademik başarıya ve paraya kafayı bozmuşlar gibi. Allah yardımcın olsun kardeşim, sen yine de umudunu kesme ve mutlu olmaya çalış sözlere kulağını kapa.

sağolun hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…