Epic Games %20 iadeli Mega İndirimler başladı

hocam benim işşbank genç kartım var o dediğniz kampanya gözüküyor ama kart bilgilerimi gireceiğim yer geimliyor bir türlü xsolla ödeme sisteminde
Kredi kartı ve banka kartı diyerek ödeme yapman lazım herhalde ve puanın varsa kullanma belki iade gelmeyebilir bende oldu yani öyle ama neden iadesi gelmedi tam olarak bilmiyorum 300tl değil genç kart 100tl iadesi gelmemişti o yüzden epic puanın varsa kullanma istersen ve bu kampanyalar birleşiyor mu bilmiyorum ama deneyebilirsin belki yani 25tl+100+300tl hepsine katıl istersen dene.

Ve ilk işlem yazıyor eğer epicten aldıysan oyun belki iade vermiyebilir istersen 30 hazirands dene bu kampanyayı temmuz 10 da yatmazsa iade edersin oyunu yani istersen diye diyorum bilgin olsun.

epic oyun indirimleri 12 haziranda bitiyormuş hocam

epic oyun indirimleri 12 haziranda bitiyormuş hocam
Evet aslında ya bekle her ay geliyor herhalde bu kampanya veya al ama ilk işlem yazması biraz şey yani diğer ay yatıcak çünkü hesabına o zaman iade edemezsin bilemeyeceğin için tarihi ama daha önce bir alışveriş yapmadıysan gönül rahatlığıyla alabilirsin oyun veya işbank muşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin kampanyayı ama büyük ihtimal tam olarak bilemezler.

Kampanya bitiminden sonraki 10 gün diyor yani 10 haziran gibi yüklenebilir ama belli olmaz tabi ve satın alım yaparken puan kullandıysan geçersiz olabilir belki tam bilmiyorum ama.

Arkadaşlar 2 adet oyun aldım geçen ayın 26'tısında. Hala ödül gelmedi, bugün gelir mi acaba?
Bugün alım yaptığınız saatte gelmezse destek ile iletişime geçin ancak büyük ihtimalle gelmiştir/gelecektir.

Merhaba ben oyun aldım sanal karttan fakat bana iade sanal karta mı yapılıyor yoksa hesap bakiyeme mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…