Satılık %20 indirimle Steam'den oyun

Yer
Hatay
Hesabındaki bakiyeyi nakite çeviriyorum. Şu an 160 TL var, oyunu gift olarak atacağım. Önce parayi alip sonra oyunu atacağım. Mesaj sayım bir nevi guvenceniz olabilir. Sadece Papara.

Son düzenleyen: Moderatör:
%20 düşük bir rakam hocam. %27-30 arası yaparsanız bir ihtimal düşünebilirim.

Ayrıca güvence verebilmek için referansınız yok, profil mesajı referans değildir hiçbir zaman. Referans dediğimiz şey daha öncesinde alışveriş yapmış kişilerin yorumları ve kim olduklarıdır, sorun olacağından değil ama belirtmek istedim.

Ayrıca güvence verebilmek için referansınız yok, profil mesajı referans değildir hiçbir zaman. Referans dediğimiz şey daha öncesinde alışveriş yapmış kişilerin yorumları ve kim olduklarıdır, sorun olacağından değil ama belirtmek istedim.
Valla direk technopatta hayattan bir sürü kesitlerimi yazmışım, güven vermesi acisindan numaramı instami verebilirim de %20 gayet yerinde bir rakam çoktandır bu işleri takip ediyorum.

Siz kaç TL'lik oyun istiyorsunuz?

Son düzenleme:
Nays'tan 100tl'ye kadar %20 geri ödeme alınabiliyor zaten, ilgilendiğimden değil lakin birisi size güvenip de elinizdeki varlığı satın alacaksa bunun bence ederi %30'luk bir indirimdir. 160 liralık bakiyeyi naystan alıp %20 zaten geri alır adam şu an.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı