KingKral0703 Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. 20 Kasım'dan önce gelecek bir indirim var mı? Rainbow Six: Siege ve Outlast Trials almayı düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar. 20 Kasım'dan önce gelecek bir indirim var mı? Rainbow Six: Siege ve Outlast Trials almayı düşünüyorum.
Çözüm B B Bloodmoon726 31 Ekim 2023 Hayır gelmeyecek ve sonbahar indirimi 21 Kasım yani USD'ye geçiş yapıldıktan sonra gelecek. Ne alacaksan şimdi almaya çalış.
Hayır gelmeyecek ve sonbahar indirimi 21 Kasım yani USD'ye geçiş yapıldıktan sonra gelecek. Ne alacaksan şimdi almaya çalış.
KS KS KingKral0703 Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #11 lastbjorNN dedi: Rainbow'da aynı şekilde ekiple çok güzel oluyor. Daha önce oynamadıysanız biraz zaman alır öğrenmeniz, ama öğrenince tadından yenmez, serverları çok sıkıntılı Ubisoft'un onu söyleyeyim. Çok saç baş yoldurdu bize R6 zamanlarında. Genişletmek için tıkla... Sıkıntılı derken sıkıntısı ne ve daha önce PS4 de oynadım. Artı 0 Eksi
lastbjorNN dedi: Rainbow'da aynı şekilde ekiple çok güzel oluyor. Daha önce oynamadıysanız biraz zaman alır öğrenmeniz, ama öğrenince tadından yenmez, serverları çok sıkıntılı Ubisoft'un onu söyleyeyim. Çok saç baş yoldurdu bize R6 zamanlarında. Genişletmek için tıkla... Sıkıntılı derken sıkıntısı ne ve daha önce PS4 de oynadım.
Denixxt Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 195 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #12 KingKral0703 dedi: Sıkıntılı derken sıkıntısı ne ve daha önce PS4 de oynadım. Genişletmek için tıkla... 2-3 maç sonra oyuna drop ve ping giriyor hem de hiçbir şey yokken. Artı 0 Eksi
KingKral0703 dedi: Sıkıntılı derken sıkıntısı ne ve daha önce PS4 de oynadım. Genişletmek için tıkla... 2-3 maç sonra oyuna drop ve ping giriyor hem de hiçbir şey yokken.
KS KS KingKral0703 Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #13 Denixxt dedi: 2-3 maç sonra oyuna drop ve ping giriyor hem de hiçbir şey yokken. Genişletmek için tıkla... Alayım mı peki bir de oyun önerir misiniz? Artı 0 Eksi
Denixxt dedi: 2-3 maç sonra oyuna drop ve ping giriyor hem de hiçbir şey yokken. Genişletmek için tıkla... Alayım mı peki bir de oyun önerir misiniz?
Denixxt Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 195 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #14 KingKral0703 dedi: Alayım mı peki bir de oyun öneri. Genişletmek için tıkla... Eğer yavaş FPS oyunlarını, taktik yapmayı ve valorantakine benzer skill kullanmayı seviyorsan alabilirsin. Artı 0 Eksi
KingKral0703 dedi: Alayım mı peki bir de oyun öneri. Genişletmek için tıkla... Eğer yavaş FPS oyunlarını, taktik yapmayı ve valorantakine benzer skill kullanmayı seviyorsan alabilirsin.