20 kilo civarı verilirse deri sarkması olur mu?

EssOh

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık olarak 75-80 kilo civarında olmam gerekiyor. Yani 20-25 kilo vermem gerekiyor. Total'de deri sarkması yaşar mıyım? Sormadan söyleyeyim hızlıca vermek gibi bir amacım yok, ayda 4,5 kilo civarı vererek ilerlemeyi düşünüyorum. Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.
Kilo: 100.
Erkek.

3 ay da 17kg verdim. Spor yemek uyku seklinde bir yerde sarkma olmadi ama bunun bi tik ustu kg verseydim belki biraz anormal olabilirdi karnim cunku kendimi sinirda gibi hissediyorum karnimin ici biraz bos gibi.

3 ay da 17kg verdim. Spor yemek uyku seklinde bir yerde sarkma olmadi ama bunun bir tik ustu kg verseydim belki biraz anormal olabilirdi karnim cunku kendimi sinirda gibi hissediyorum karnimin ici biraz bos gibi.

Hocam az zamanda bayağı kilo vermişsin helal olsun sarkma olmamasında spor etkili olmuş olabilir.

Hocam az zamanda bayağı kilo vermişsin helal olsun sarkma olmamasında spor etkili olmuş olabilir.

Hocam dedigim gibi sinirda kaldim herhalde karindaki yagi tutunca ici bos biraz. Aşırı kilo vermeyi tavsiye etmem benim acemiligime bir de fazla hirs yaptmistim ona denk geldi.

Kilo alma-verme hedeflerinizi zamana yayarak gerçekleştirmek için adım atarsanız problem yaşamazsınız. Ben haftalık 800 gram- 1 kilogram aralığında zayıflamayı öneriyorum. Hızlı alacağınız ve vereceğiniz kilolarda deri sarkması- çatlaması gibi problemler yaşayabilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı