20 kilo dambıl alınır mı?

5'dir ideal bence fakat arkadaş yeni başlıyorum dememiş ki... Ayriyeten adamdan adamına değişir 7.5 ile başlamıştım ben mesela.
Yeni başladım demediği için pek yorum yapılamıyor ama kalite olarak alınabilir, fiyatına göre iyi.

Yeni başladım demediği için pek yorum yapılamıyor ama kalite olarak alınabilir, fiyatına göre iyi.

Aynen öyle aslında hepsi aynıya 1 yılda sonra kum dökmeye başlıyor aldımı çeliğini alacaksın da onlarda feci para, komşunun çocuğu çimento ile petlere yaptı terasta takılıyor, ağırlık işte

Set bende var. Beklentinizi çok yüksek tutmazsanız memnun kalırsınız.
Disklerin içine kum/toz doldurularak ağırlaştırılıyor. Ürün geldiğinde üstü tozlu olabilir.

Oda doğru, benlik mi sorun bilmiyorum fakat ağırlık telini sıkmama rağmende sallanıyor. Çözemesemde çoğu birleşik olmayan, ağırlık değişen dambıllarda gördüm bunu. Kum dökme olayı zaten plastiğin tadı tuzu

Aynen öyle 10 liralık dambıl aslında fiyatı şişirme Türkiye işte.

Aynen öyle 10 liralık dambıl aslında fiyatı şişirme Türkiye işte.
Şuan ki ekonomide bu fiyatlar çok normal aslında. En azından 90-100'e satılıyor. Set almak yerine GYM'e yazılmak daha rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…