benmuhammed Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul - Turkey 23 Nisan 2021 #21 Tortue dedi: Botun çalışma mantığını bilmiyorum. Bir Client çalıştırma ya da ssh erişimi gerekiyorsa zaten olmaz, bu erişimlere izin vermemekteyim. Genişletmek için tıkla... Hayır. Botun Config sitesini arkada açık tutunca aktif kalıyor, ya da botun dosyalarını yükleyince.
Tortue dedi: Botun çalışma mantığını bilmiyorum. Bir Client çalıştırma ya da ssh erişimi gerekiyorsa zaten olmaz, bu erişimlere izin vermemekteyim. Genişletmek için tıkla... Hayır. Botun Config sitesini arkada açık tutunca aktif kalıyor, ya da botun dosyalarını yükleyince.
Dc021x Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 434 Çözümler 5 23 Nisan 2021 #22 @Tortue Hocam Gmail vermemişim. mineriastudios@gmail.com .
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 23 Nisan 2021 #23 @Tortue Hocam sonradan alan adı değiştirdiğimizde değişiklik yapabiliyor muyuz? @Tortue Hocam bir de Cpanel var mı?
@Tortue Hocam sonradan alan adı değiştirdiğimizde değişiklik yapabiliyor muyuz? @Tortue Hocam bir de Cpanel var mı?
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 23 Nisan 2021 #24 Ecmel dedi: @Tortue Hocam sonradan alan adı değiştirdiğimizde değişiklik yapabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Panel üzerinden değişiklik yapabiliyoruz ancak bazı sıkıntılar yaşanabiliyor. Bu durumda yeni bir hosting açarım ben. Siz yedeği alıp yeni hostinginize aktarırsınız. Linuxginar dedi: Aldım! Çok teşekkür ederim, @Tortue Genişletmek için tıkla... Rica ederim. benmuhammed dedi: Hayır. Botun Config sitesini arkada açık tutunca aktif kalıyor, ya da botun dosyalarını yükleyince. Genişletmek için tıkla... İstersen hosting'i açıp vereyim o konuda problem yok ama çalıştırabilir misin bilmiyorum.
Ecmel dedi: @Tortue Hocam sonradan alan adı değiştirdiğimizde değişiklik yapabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Panel üzerinden değişiklik yapabiliyoruz ancak bazı sıkıntılar yaşanabiliyor. Bu durumda yeni bir hosting açarım ben. Siz yedeği alıp yeni hostinginize aktarırsınız. Linuxginar dedi: Aldım! Çok teşekkür ederim, @Tortue Genişletmek için tıkla... Rica ederim. benmuhammed dedi: Hayır. Botun Config sitesini arkada açık tutunca aktif kalıyor, ya da botun dosyalarını yükleyince. Genişletmek için tıkla... İstersen hosting'i açıp vereyim o konuda problem yok ama çalıştırabilir misin bilmiyorum.
benmuhammed Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul - Turkey 23 Nisan 2021 #25 Tortue dedi: İstersen Hosting'i açıp vereyim o konuda problem yok ama çalıştırabilir misin bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yok hocamdediğim gibi birkaç gün önce olsaydı iyi olurdu . Giden gitti artık yapacak bir şey yok.
Tortue dedi: İstersen Hosting'i açıp vereyim o konuda problem yok ama çalıştırabilir misin bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yok hocamdediğim gibi birkaç gün önce olsaydı iyi olurdu . Giden gitti artık yapacak bir şey yok.
H.R Kilopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 591 Çözümler 11 Yer Türkiye 23 Nisan 2021 #26 Çok teşekkür ederim, çok hızlı bir şekilde verdi.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 23 Nisan 2021 #27 Mail adresinizi doğrudan yazar mısınız?
Fatih kraliyet Picopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #28 kingmamibaskan@gmail.com hep bunu hayal etmişimdir
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 23 Nisan 2021 #29 Hocam bu arada süresi ne kadar?
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 23 Nisan 2021 #30 Linuxginar dedi: Hocam bu arada süresi ne kadar? Genişletmek için tıkla... Süresi şu anlık 1 yıl.