N Naurez Zeptopat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar 20 yükleme hızım 100 indirme hızım var fakat OBS'den yayın açmaya çalıştığımda 1500-3000 bitrate arası gidip geliyor ve yayın açamıyorum. Sistemim gayet yeterli fakat böyle bir sorunum var, nedenini bilen var mıdır acaba?
Arkadaşlar 20 yükleme hızım 100 indirme hızım var fakat OBS'den yayın açmaya çalıştığımda 1500-3000 bitrate arası gidip geliyor ve yayın açamıyorum. Sistemim gayet yeterli fakat böyle bir sorunum var, nedenini bilen var mıdır acaba?
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.965 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 18 Aralık 2024 #2 Sağlayıcı kaynaklı olabilir. Netspeed isimli sağlayıcıdan çok çekmiştim bu yüzden. Artı 0 Eksi
KS KS N Naurez Zeptopat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #3 EkmekArasiHDD dedi: Sağlayıcı kaynaklı olabilir. Netspeed isimli sağlayıcıdan çok çekmiştim bu yüzden. Genişletmek için tıkla... hocam sağlayıcı türk telekom aklım almıyor bir çok kez aradım bir sorun yok dediler günlerdir bu durumla uğraşıyorum çözemedim. Artı 0 Eksi
EkmekArasiHDD dedi: Sağlayıcı kaynaklı olabilir. Netspeed isimli sağlayıcıdan çok çekmiştim bu yüzden. Genişletmek için tıkla... hocam sağlayıcı türk telekom aklım almıyor bir çok kez aradım bir sorun yok dediler günlerdir bu durumla uğraşıyorum çözemedim.
E emin.gunay Picopat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 353 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Siber güvenlik 18 Aralık 2024 #4 OBS ayarlarından bit rate ayarı var. 100Mbps için olan ayarlara birçok videodan bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS N Naurez Zeptopat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #5 emin.gunay dedi: OBS ayarlarından bit rate ayarı var. 100Mbps için olan ayarlara birçok videodan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu konuyla ilgili video yok internette sorunumu çözecek hiçbir şey yok aşırı sinir oldum son 1 haftadır. arkadaşlar yok mu fikri olan up Son düzenleme: 20 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
emin.gunay dedi: OBS ayarlarından bit rate ayarı var. 100Mbps için olan ayarlara birçok videodan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu konuyla ilgili video yok internette sorunumu çözecek hiçbir şey yok aşırı sinir oldum son 1 haftadır. arkadaşlar yok mu fikri olan up
Burak5415 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 3.436 Çözümler 36 Yer Sakarya/Adapazarı Daha fazla Sistem Özellikleri R5 2400G - VEGA 11 - 8X2 16 GB DDR4 - 240GB M2 Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #6 Naurez dedi: Hocam bu konuyla ilgili video yok internette sorunumu çözecek hiçbir şey yok aşırı sinir oldum son 1 haftadır. Arkadaşlar yok mu fikri olan up Genişletmek için tıkla... Twitch bitrate tester uygulaması vardı onu indirip bakabilir misin? Artı 0 Eksi
Naurez dedi: Hocam bu konuyla ilgili video yok internette sorunumu çözecek hiçbir şey yok aşırı sinir oldum son 1 haftadır. Arkadaşlar yok mu fikri olan up Genişletmek için tıkla... Twitch bitrate tester uygulaması vardı onu indirip bakabilir misin?
KS KS N Naurez Zeptopat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #7 buyur hocam Burak5415 dedi: Twitch bitrate tester uygulaması vardı onu indirip bakabilir misin? Genişletmek için tıkla... Fotoğrafları yükledim fakat sunucu hatası oluştu dedi gözükmüyor fotoğraflar Burak5415 dedi: Twitch bitrate tester uygulaması vardı onu indirip bakabilir misin? Genişletmek için tıkla... Fotoğrafları yükledim fakat sunucu hatası oluştu dedi gözükmüyor fotoğraflar Burak5415 dedi: Twitch bitrate tester uygulaması vardı onu indirip bakabilir misin? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
buyur hocam Burak5415 dedi: Twitch bitrate tester uygulaması vardı onu indirip bakabilir misin? Genişletmek için tıkla... Fotoğrafları yükledim fakat sunucu hatası oluştu dedi gözükmüyor fotoğraflar Burak5415 dedi: Twitch bitrate tester uygulaması vardı onu indirip bakabilir misin? Genişletmek için tıkla... Fotoğrafları yükledim fakat sunucu hatası oluştu dedi gözükmüyor fotoğraflar Burak5415 dedi: Twitch bitrate tester uygulaması vardı onu indirip bakabilir misin? Genişletmek için tıkla...
Burak5415 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 3.436 Çözümler 36 Yer Sakarya/Adapazarı Daha fazla Sistem Özellikleri R5 2400G - VEGA 11 - 8X2 16 GB DDR4 - 240GB M2 Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #8 Naurez dedi: Buyur hocam Fotoğrafları yükledim fakat sunucu hatası oluştu dedi gözükmüyor fotoğraflar Fotoğrafları yükledim fakat sunucu hatası oluştu dedi gözükmüyor fotoğraflar Genişletmek için tıkla... Bir daha yüklemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Naurez dedi: Buyur hocam Fotoğrafları yükledim fakat sunucu hatası oluştu dedi gözükmüyor fotoğraflar Fotoğrafları yükledim fakat sunucu hatası oluştu dedi gözükmüyor fotoğraflar Genişletmek için tıkla... Bir daha yüklemeyi deneyin.