20 metre Ethernet kablosu önerisi

Syroxq

Decapat
Arkadaşlar, ben modemden PC'ye Ethernet kablosu çekeceğim. Yaklaşık 20 metre var. Ne tür Ethernet kablosu almalıyım? Odadan kendi odama çekeceğim.

Arkadaşlar, ben modemden PC'ye Ethernet kablosu çekeceğim. Yaklaşık 20 metre var. Ne tür Ethernet kablosu almalıyım? Odadan kendi odama çekeceğim.
Upgreen almıştım, sonradan elektrikçi bir abim var, o işyerinden kabloyu getirip ucuna RJ45 jak taktı duvarın içinden götürerek odamın prizinden çıkardı ikiside Cat6 ama hız farkı var anlamadım şuanki daha iyi, diğeri halının altından çok çirkin oluyordu ve git gide kablo aşınıyordu aşınmaması içinde Cat6 olarak şunu öneririm, Ugreen Flat 20 m CAT6 Patch Kablo Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Kaç Mbps alıyorsunuz?
Ugreen markası iyidir.

30 download 4 upload.

Upgreen almıştım, sonradan elektrikçi bir abim var, o iş yerinden kabloyu getirip ucuna RJ45 jak taktı duvarın içinden götürerek odamın prizinden çıkardı ikisi de CAT6 ama hız farkı var anlamadım şu anki daha iyi, diğeri halının altından çok çirkin oluyordu ve gitgide kablo aşınıyordu aşınmaması içinde CAT6 olarak şunu öneririm, Ugreen Flat 20 m CAT6 Patch Kablo Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Rengi beyaz ve CAT 6 lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı