İnternet hızım 50 Mbps indirme ve 10 Mbps yükleme hızında. İnternet sağlayıcım Türk Telekom. 20 metre uzunluğunda bir Ethernet kablosu almak istiyorum. Hangi tür kabloyu tercih etmeliyim? Önerileriniz nelerdir?
İnternet hızım 50 Mbps indirme ve 10 Mbps yükleme hızında. İnternet sağlayıcım Türk Telekom. 20 metre uzunluğunda bir Ethernet kablosu almak istiyorum. Hangi tür kabloyu tercih etmeliyim? Önerileriniz nelerdir?
Bu hızlar için herhangi bir elektrikçiden istediğiniz ölçüde kestirip, uçlarına RJ45 çaktıracağınız rastgele Ethernet kabloları da iş görür. CAT5E ve üstü olmasını öneririm. Ayrıca, alırken kablonun çok sert ve zor şekilde alan türden olmamasına dikkat edin. Çünkü bu tür kablolar bazen kendi kendine parçalanmaya başlıyor, yaşadım.
Kabeldirekt gibi markaların ürünlerini alacak bir bütçeniz yoksa, bu ürünün sizi pek üzeceğini sanmıyorum.
Ürün gerçek CAT6 olduktan sonra, malzeme kalitesi dışında pek bir fark olacağını sanmıyorum. Zaten yükleme ve indirme hızlarınız da çok yüksek değil, işimi görsün diyorsanız yeterli olacaktır.
Derkab 20 Metre Cat6 Network-Ağ-Ethernet Kablosu Gri en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Ugreen CAT6 ve üzeri olabilir.
Edit: Üstteki arkadaşların önerdiği gibi hızın yüksek olmadığı için o kablolar da yeterli olur. CAT5 bile yeterli gelir. Ancak ilerleyen zamanlarda hız yükseltirsen kablo engel olmasın diye Ugreen önerdim.