Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 20 Nisan 2020 #11 Yener Mesut dedi: Hocam merhaba bende böyle bir kablo arıyorum. Kablonun esnek olması benim için çok önemli. Acaba bu kablo esnek mi? Genişletmek için tıkla... Geç cevap verdim ama kablo çok kötü hemen soyulmaya başladı.
Yener Mesut dedi: Hocam merhaba bende böyle bir kablo arıyorum. Kablonun esnek olması benim için çok önemli. Acaba bu kablo esnek mi? Genişletmek için tıkla... Geç cevap verdim ama kablo çok kötü hemen soyulmaya başladı.
Y Yener Mesut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 1.390 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2020 #12 Kayseri Mantısı dedi: Geç cevap verdim ama kablo çok kötü hemen soyulmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Kaç aydır kullanıyorsunuz? Ve nasıl oldu da soyulmaya başladı? Kendi kendine soyulmaz herhalde.
Kayseri Mantısı dedi: Geç cevap verdim ama kablo çok kötü hemen soyulmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Kaç aydır kullanıyorsunuz? Ve nasıl oldu da soyulmaya başladı? Kendi kendine soyulmaz herhalde.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 28 Nisan 2020 #13 Yener Mesut dedi: Kaç aydır kullanıyorsunuz? Ve nasıl oldu da soyulmaya başladı? Kendi kendine soyulmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... İki haftadır kullanıyorum kablo yetişsin diye biraz zorlarken RJ45 girişinin başındaki kablo soyuldu. Kablo 24 awg olduğu için kabloya baskı uygulandığında internet kopuyor.
Yener Mesut dedi: Kaç aydır kullanıyorsunuz? Ve nasıl oldu da soyulmaya başladı? Kendi kendine soyulmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... İki haftadır kullanıyorum kablo yetişsin diye biraz zorlarken RJ45 girişinin başındaki kablo soyuldu. Kablo 24 awg olduğu için kabloya baskı uygulandığında internet kopuyor.