K Korayk9199 Femtopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #21 reddline dedi: Ben çoğu arkadaşıma verdikten sonra istemeye utanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben borç olarak vermiyorum veriyorum bir daha da istemiyorum arkadaş arasında bu kadar küçük bir miktarın lafı olmaz.
reddline dedi: Ben çoğu arkadaşıma verdikten sonra istemeye utanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben borç olarak vermiyorum veriyorum bir daha da istemiyorum arkadaş arasında bu kadar küçük bir miktarın lafı olmaz.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 6 Temmuz 2022 #22 Korayk9199 dedi: Ben borç olarak vermiyorum veriyorum bir daha da istemiyorum arkadaş arasında bu kadar küçük bir miktarın lafı olmaz. Genişletmek için tıkla... Benim bir arkadaşım 25 kurusun hesabını yapıyordu en sonunda 25 kuruşu attim yüzüne dedim ki şu 25 kuruş senin bana yüzünü gösterdi o günden sonra konuşmadım
Korayk9199 dedi: Ben borç olarak vermiyorum veriyorum bir daha da istemiyorum arkadaş arasında bu kadar küçük bir miktarın lafı olmaz. Genişletmek için tıkla... Benim bir arkadaşım 25 kurusun hesabını yapıyordu en sonunda 25 kuruşu attim yüzüne dedim ki şu 25 kuruş senin bana yüzünü gösterdi o günden sonra konuşmadım
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 6 Temmuz 2022 #23 Korayk9199 dedi: Ben borç olarak vermiyorum veriyorum bir daha da istemiyorum arkadaş arasında bu kadar küçük bir miktarın lafı olmaz. Genişletmek için tıkla... 20 TL için konuşmuyorum.
Korayk9199 dedi: Ben borç olarak vermiyorum veriyorum bir daha da istemiyorum arkadaş arasında bu kadar küçük bir miktarın lafı olmaz. Genişletmek için tıkla... 20 TL için konuşmuyorum.
K Korayk9199 Femtopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #24 reddline dedi: 20 TL için konuşmuyorum. Genişletmek için tıkla... Fazla para için konuşmuyorum zaten ama 20 lira istemek cidden çingeneliktir bana biri böyle yapsa suratına 100 lira atar bir daha konuşmam.
reddline dedi: 20 TL için konuşmuyorum. Genişletmek için tıkla... Fazla para için konuşmuyorum zaten ama 20 lira istemek cidden çingeneliktir bana biri böyle yapsa suratına 100 lira atar bir daha konuşmam.