OnurOzdag Megapat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2016 #1 Merhabalar, bugün iPod Touch 5 aldım. Ancak ikinci el olduğu için tabi kablom yok daha. Bu fiyatlara kablo tavsiyeniz ne olur? Kısa olmasın, dayanıklı olsun, hızlı şarj etsin. TTEC alınır mı sizce? Kullanan varsa yorum yaparsa sevinirim.
Merhabalar, bugün iPod Touch 5 aldım. Ancak ikinci el olduğu için tabi kablom yok daha. Bu fiyatlara kablo tavsiyeniz ne olur? Kısa olmasın, dayanıklı olsun, hızlı şarj etsin. TTEC alınır mı sizce? Kullanan varsa yorum yaparsa sevinirim.
LTNeron Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 2.559 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523740815 20 Haziran 2016 #2 Bu fiyata kablolar görünüşte kaliteli görünse bile 2-3 ay sonra sorun çıkarmaya başlıyor. Cihaz kabloyu tanımamaya başlıyor. En iyi tercih TTEC olur.
Bu fiyata kablolar görünüşte kaliteli görünse bile 2-3 ay sonra sorun çıkarmaya başlıyor. Cihaz kabloyu tanımamaya başlıyor. En iyi tercih TTEC olur.
OnurOzdag Megapat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2016 #3 TTEC aldım, doğru tercih yapmışım demek ki.
Naughty Kid Hectopat Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 268 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2016 #4 Aliexpress den örgülü gerçekten kaliteli olan bir kablo almıştım 2 yıl önce hala kullanıyorum görürsem tekrar atarım linkini
Aliexpress den örgülü gerçekten kaliteli olan bir kablo almıştım 2 yıl önce hala kullanıyorum görürsem tekrar atarım linkini
politetrafloraetilen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 2.086 Çözümler 6 6 Temmuz 2016 #5 Arkadaş almış ama şöyle bir seçeneği de diğer kullanıcılar için sunabiliriz. Griffin iPhone İçin Lightning Kırılmaz Şarj Kablosu (2 Metre)
Arkadaş almış ama şöyle bir seçeneği de diğer kullanıcılar için sunabiliriz. Griffin iPhone İçin Lightning Kırılmaz Şarj Kablosu (2 Metre)