20 TL ile ne yapılır?

Botlara dayanabilirsen TF2 Premium al. 8₺ ürün alıp pazarda satabilirsin. İndirimde 6₺ Orange Box da alabilirsin beklemek istiyorsan.

TF2'yi 100 saat oynadım ama artık dayanılmaz.

Hesabım çalınıp ban yemeseydim 400 olmuştu şu anda (20 gün önce 253 saat olmuştu, çalınıp 5 saatte ban yedirilmiş). Topluluk sunucularında bot yok. Ayrıca Zombie Escape ya da Saxton Hale gibi modlar ile eğlenceli oluyor. Ama geliştirici ve yayıncı Valve oyunu takmıyor. Topluluk sunucuları olmasa oyun çoktan ölmüştü.

5TL'ye ininal al, geri kalan 15TL ile cips, kola falan al. Sonra eve gel ininal ile Netflix deneme sürümünü başlat, yiyeceklerini al ve bir dizi film izle.

Evet dostlar. 20TL ile ne yapabilirim? İsterseniz oyun önerebilirsiniz, isterseniz film ya da başka bir şey önerilerinizi bekliyorum. Biriktir demeyin ancak üstüne şu kadar ekle şunu yap olur.
Yemek yiyebilirsin.

5TL'ye ininal al, geri kalan 15TL ile cips, kola falan al. Sonra eve gel ininal ile Netflix deneme sürümünü başlat, yiyeceklerini al ve bir dizi film izle.

Papara daha iyi. Hem ücreti iade ediyor, hem de aylık 2₺ kesmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…