Thundem Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.233 Çözümler 1 6 Ağustos 2021 #51 Galaxes dedi: Hocam n'aptınız canım çekti ya en sevdiğim yiyecek çiğ köfte zaten of şöyle acı biber turşulu Komagene'deki bütün acı soslar offf mis yanında bir de ayran n'aptınız hocam ya! Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi anlatınca benim de canım çekti Ne güzel unutmuştum.
Galaxes dedi: Hocam n'aptınız canım çekti ya en sevdiğim yiyecek çiğ köfte zaten of şöyle acı biber turşulu Komagene'deki bütün acı soslar offf mis yanında bir de ayran n'aptınız hocam ya! Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi anlatınca benim de canım çekti Ne güzel unutmuştum.
Re Malaka Decipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Makaleler 17 Çözümler 5 Yer Rome 6 Ağustos 2021 #52 TEMA Vakfı'na bağışlanır.
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2021 #53 SuiCast dedi: Limonlu. Genişletmek için tıkla... En güzeli be...