GoLite Gaming Oyuncu Gamer Mouse Pad, Kaymaz Taban Orta Boy Medium Ofis Tipi Mouse Ped, Fare Altlığı, Düz Masa Koruyucu Klavye Altı Mousepad 27x23 cm (Black) : Amazon.com.tr: Bilgisayar20 TL'lik mousepadde ne aldığının önemi yok hocam rastgele bir şey al geç.
Merhaba mouse için mouse pad önerisi istiyorum. Oyun için alıyorum.
Ben ilkini alırdım. Boyut olarak daha büyük sanırım.GoLite Gaming Oyuncu Gamer Mouse Pad, Kaymaz Taban Orta Boy Medium Ofis Tipi Mouse Ped, Fare Altlığı, Düz Masa Koruyucu Klavye Altı Mousepad 27x23 cm (Black) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Addison 300145 Siyah Mouse Pad Kutulu : Amazon.com.tr: Bilgisayar Hocam aslında bunları buldum hangisi daha iyidir?
Zamanında Japon pazarından 70x30 mouse pad almıştım fiyatı da 20 TL olması lazımdı. Yerinde olsam 20 TL küçük bir mouse pad alacağıma ve masanda büyükse üzerine biraz daha para koyarak daha büyük bir mouse pad almanı ömeririm.(güncel fiyatları bilmiyorum yanlış yönlendirmeyeyim seni bütçen yoksa küçük mouse pad de alabilirsin A4 kağıdından iyidir)
Milli mouse pad.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.