A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 13 Haziran 2017 #1 Ürünü uzun süre kullandım. Tek sorunu arkadaki ufak lekeler. Zaten MM200 aldığım için satıyorum. İhtiyaç fazlası yani. Fotoğrafları incelemenizde fayda var çünkü arkada biraz leke bulunmakta. Not: Ürün orijinal kutusuyla gönderilecektir. Fiyat: 20 TL, tekliflerinizi yazabilirsiniz. Kargo ücreti: PTT kargo şubeye 6.5 TL tutuyor. Son düzenleme: 13 Haziran 2017
Ürünü uzun süre kullandım. Tek sorunu arkadaki ufak lekeler. Zaten MM200 aldığım için satıyorum. İhtiyaç fazlası yani. Fotoğrafları incelemenizde fayda var çünkü arkada biraz leke bulunmakta. Not: Ürün orijinal kutusuyla gönderilecektir. Fiyat: 20 TL, tekliflerinizi yazabilirsiniz. Kargo ücreti: PTT kargo şubeye 6.5 TL tutuyor.
M Mr.Acar Ziyaretçi 13 Haziran 2017 #2 BEDAVA!! Cidddiyim çok uygun fiyat pad'im olmasa alırdım hayırlı satışlar.
T TechnoBey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 1.210 Makaleler 9 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2017 #3 Razer Goliathus Oyuncu Mouse Pad Gamer Gaming İçin Pc Mousepad - n11.com
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 13 Haziran 2017 #4 TechnoBey dedi: Razer Goliathus Oyuncu Mouse Pad Gamer Gaming İçin Pc Mousepad - n11.com Genişletmek için tıkla... Muhtemelen siz de onu kullanıyorsunuz. Ancak orijinal ürün değil. Herhangi bir Extended Mousepad bu kadar ucuz olmaz ki Razer hiç olmaz. Razer Goliathus Control Small Mousepad Fiyatı - Taksit Seçenekleri Ürün Sosyal dışına satılmıştır.
TechnoBey dedi: Razer Goliathus Oyuncu Mouse Pad Gamer Gaming İçin Pc Mousepad - n11.com Genişletmek için tıkla... Muhtemelen siz de onu kullanıyorsunuz. Ancak orijinal ürün değil. Herhangi bir Extended Mousepad bu kadar ucuz olmaz ki Razer hiç olmaz. Razer Goliathus Control Small Mousepad Fiyatı - Taksit Seçenekleri Ürün Sosyal dışına satılmıştır.