20 TL Steam cüzdan kodu nereden alınır?

Mr.Anyone

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Nays'de bir sorun var sanırım bir türlü para atamıyorum kaç kere denedim olmadı hesapta 19.50 falan var BioShock the Collection alacağım ama 20-30 kuruş eksik o yüzden 20 TL Steam cüzdan kodu almayı düşünüyorum 19 TL'ye alabilir miyim 20 TL'lik kod? Ve nereden güvenli alabilirim? 3-5 lira daha uyguna satıyorlarmış sanırım cüzdan kodunu o yüzden böyle yapmayı düşünüyorum.

Hocam zaten 20.50 TL imiş kod ben Max 19.50 verebilirim 20 TL olsa yada şu nays'e sorunsuzca para atabilsem zaten böyle cüzdan kodu aramazdım.

Normalde Oyunfor'dan bulabiliyordum ancak her yerde stoklar bitti sanırım. Bir Kopazar'da var gibi duruyor ama o da tam belli değil.

İtem satarak alınabilir.

Birkaç ay önce 23 TL ye almıştım 20 TL den ucuz bulamazsınız.

Steam envanterinizden 30 kuruşluk item satıp geri kalanını kart ile ödeyin.

Steam envanterinizden 30 kuruşluk item satıp geri kalanını kart ile ödeyin.
Envanter de satacak bişey yok hocam . Neyse bir şekilde halletmeye çalışırım indirim bitmeden.

Envanter de satacak bir şey yok hocam . Neyse bir şekilde halletmeye çalışırım indirim bitmeden.

Hocam koleksiyon kartları düşürebilirsiniz oynadığınız oyunlardan onları satarak tamamlayabilirsiniz eksiğinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…