6nowtk Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 723 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #11 Mr.Anyone dedi: Envanter de satacak bişey yok hocam . Neyse bir şekilde halletmeye çalışırım indirim bitmeden. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam naysta sanal kart açma vardı.Birde sanal kart açıp deneyebilir misiniz.Aynısı banada olmuştu.
Mr.Anyone dedi: Envanter de satacak bişey yok hocam . Neyse bir şekilde halletmeye çalışırım indirim bitmeden. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam naysta sanal kart açma vardı.Birde sanal kart açıp deneyebilir misiniz.Aynısı banada olmuştu.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.669 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #12 6nowtk dedi: Yanlış hatırlamıyorsam naysta sanal kart açma vardı.Birde sanal kart açıp deneyebilir misiniz.Aynısı banada olmuştu. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam? Ben birkaç gün önce banka kartımdan attım nays'e ama şimdi atamıyorum sizde de mi böyle olmuştu?
6nowtk dedi: Yanlış hatırlamıyorsam naysta sanal kart açma vardı.Birde sanal kart açıp deneyebilir misiniz.Aynısı banada olmuştu. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam? Ben birkaç gün önce banka kartımdan attım nays'e ama şimdi atamıyorum sizde de mi böyle olmuştu?
r0tz Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.708 Çözümler 7 4 Kasım 2023 #13 Her yerde bulunmayan 20 TL Steam cüzdan kodunu 19.50 TL'ye satın almak istiyorsunuz. Gerçekten tuhaf.
Her yerde bulunmayan 20 TL Steam cüzdan kodunu 19.50 TL'ye satın almak istiyorsunuz. Gerçekten tuhaf.
6nowtk Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 723 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #14 Mr.Anyone dedi: Nasıl yani hocam? Ben birkaç gün önce banka kartımdan attım nays'e ama şimdi atamıyorum sizde de mi böyle olmuştu? Genişletmek için tıkla... Dostum steam adını ver atayım item.
Mr.Anyone dedi: Nasıl yani hocam? Ben birkaç gün önce banka kartımdan attım nays'e ama şimdi atamıyorum sizde de mi böyle olmuştu? Genişletmek için tıkla... Dostum steam adını ver atayım item.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.669 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #15 r0tz dedi: Her yerde bulunmayan 20 TL Steam cüzdan kodunu 19.50 TL'ye satın almak istiyorsunuz. Gerçekten tuhaf. Genişletmek için tıkla... Hocam niye öyle yaptığımı açıklamıştım zaten sanırım siz o kısmı okumadınız.
r0tz dedi: Her yerde bulunmayan 20 TL Steam cüzdan kodunu 19.50 TL'ye satın almak istiyorsunuz. Gerçekten tuhaf. Genişletmek için tıkla... Hocam niye öyle yaptığımı açıklamıştım zaten sanırım siz o kısmı okumadınız.
r0tz Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.708 Çözümler 7 4 Kasım 2023 #16 Mr.Anyone dedi: Hocam niye öyle yaptığımı açıklamıştım zaten sanırım siz o kısmı okumadınız. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir dünya yokta o yüzden.
Mr.Anyone dedi: Hocam niye öyle yaptığımı açıklamıştım zaten sanırım siz o kısmı okumadınız. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir dünya yokta o yüzden.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.669 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #17 6nowtk dedi: Dostum steam adını ver atayım item. Genişletmek için tıkla... Yok hocam valla ya gerek yok siz sadece aynı sorunu yaşadıysanız nasıl çözdüğünüzü söyleseniz fazlasıyla yeter. r0tz dedi: Hocam öyle bir dünya yokta o yüzden. Genişletmek için tıkla... Bir yerde 3-5 TL daha uyguna geldiğini okumuştum o yüzden bir sorayım dedim.
6nowtk dedi: Dostum steam adını ver atayım item. Genişletmek için tıkla... Yok hocam valla ya gerek yok siz sadece aynı sorunu yaşadıysanız nasıl çözdüğünüzü söyleseniz fazlasıyla yeter. r0tz dedi: Hocam öyle bir dünya yokta o yüzden. Genişletmek için tıkla... Bir yerde 3-5 TL daha uyguna geldiğini okumuştum o yüzden bir sorayım dedim.
6nowtk Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 723 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #18 Mr.Anyone dedi: Yok hocam valla ya gerek yok siz sadece aynı sorunu yaşadıysanız nasıl çözdüğünüzü söyleseniz fazlasıyla yeter. Genişletmek için tıkla... Paparada kartımda steamde bişey alacaktım steam kartımı reddetti yeni sanal kart acarak kart bilgilerimi girdiğimde onayladı. Bu arada 20 tllik kodu hiçbir yerde daha ucuza bulamazsınız.
Mr.Anyone dedi: Yok hocam valla ya gerek yok siz sadece aynı sorunu yaşadıysanız nasıl çözdüğünüzü söyleseniz fazlasıyla yeter. Genişletmek için tıkla... Paparada kartımda steamde bişey alacaktım steam kartımı reddetti yeni sanal kart acarak kart bilgilerimi girdiğimde onayladı. Bu arada 20 tllik kodu hiçbir yerde daha ucuza bulamazsınız.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.669 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #19 6nowtk dedi: Paparada kartımda steamde bişey alacaktım steam kartımı reddetti yeni sanal kart acarak kart bilgilerimi girdiğimde onayladı. Genişletmek için tıkla... Bir yapmaya çalışayım umarım düzelir.
6nowtk dedi: Paparada kartımda steamde bişey alacaktım steam kartımı reddetti yeni sanal kart acarak kart bilgilerimi girdiğimde onayladı. Genişletmek için tıkla... Bir yapmaya çalışayım umarım düzelir.