20 TL Steam cüzdan kodu nereden alınır?

Envanter de satacak bişey yok hocam . Neyse bir şekilde halletmeye çalışırım indirim bitmeden.
Yanlış hatırlamıyorsam naysta sanal kart açma vardı.Birde sanal kart açıp deneyebilir misiniz.Aynısı banada olmuştu.

Yanlış hatırlamıyorsam naysta sanal kart açma vardı.Birde sanal kart açıp deneyebilir misiniz.Aynısı banada olmuştu.
Nasıl yani hocam? Ben birkaç gün önce banka kartımdan attım nays'e ama şimdi atamıyorum sizde de mi böyle olmuştu?

Her yerde bulunmayan 20 TL Steam cüzdan kodunu 19.50 TL'ye satın almak istiyorsunuz. Gerçekten tuhaf.

Her yerde bulunmayan 20 TL Steam cüzdan kodunu 19.50 TL'ye satın almak istiyorsunuz. Gerçekten tuhaf.
Hocam niye öyle yaptığımı açıklamıştım zaten sanırım siz o kısmı okumadınız.

Yok hocam valla ya gerek yok siz sadece aynı sorunu yaşadıysanız nasıl çözdüğünüzü söyleseniz fazlasıyla yeter.
Paparada kartımda steamde bişey alacaktım steam kartımı reddetti yeni sanal kart acarak kart bilgilerimi girdiğimde onayladı.

Bu arada 20 tllik kodu hiçbir yerde daha ucuza bulamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…