Recep Kasım Hectopat Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2017 #1 Masaüstü bilgisayarıma Wifi özelliği kazandırmak istiyorum. Bu yazıda Wifi adaptör ile bağlanılabilir yazıyor. Masaüstü Bilgisayar ile Wifi'ye Nasıl Bağlanılır? Öneri olarakta şu adaptörü buldum; NetMaster WN-300U Wireless Adaptör İncelemesi | Mehmet Ali AYVAZ Şimdi bu 20 TL'lik adaptörü alsam işimi görür mü? Yoksa sizin önerdiğiniz Wifi adaptör var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2017
Masaüstü bilgisayarıma Wifi özelliği kazandırmak istiyorum. Bu yazıda Wifi adaptör ile bağlanılabilir yazıyor. Masaüstü Bilgisayar ile Wifi'ye Nasıl Bağlanılır? Öneri olarakta şu adaptörü buldum; NetMaster WN-300U Wireless Adaptör İncelemesi | Mehmet Ali AYVAZ Şimdi bu 20 TL'lik adaptörü alsam işimi görür mü? Yoksa sizin önerdiğiniz Wifi adaptör var mı?
enes13mes Hectopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 385 Makaleler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2017 #2 Wireless WiFi Adapter High Power Dual wifi Antenna 5dB 150Mbps Wireless Network Card USB WiFi Receiver Adaptador WiFi-in Network Cards from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group Bu ürünü tavsiye ederim.
Wireless WiFi Adapter High Power Dual wifi Antenna 5dB 150Mbps Wireless Network Card USB WiFi Receiver Adaptador WiFi-in Network Cards from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group Bu ürünü tavsiye ederim.