20 TL'ye alınan Windows 11'den virüs bulaşmış olabilir mi?

sucukluyumurta23

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba ben yeni sistem topladım ve 20 TL Windows aldım satıcı CMD'yi yönetici olarak açıp verdiği 3 kodu girip aktifleşceni söyledi gerçekten girdim aktifleşti fakat içimde kötü bir his var normalda 2-3 yerden de almıştım. Onlar direk kod vermişti aktifleştirme bölümünden aktifleştiriyordum bu böyle olunca yazayım dedim kodların başları böyle başlıyor, slmgr gibi başlıyor. Virüs falan trojan bulaşmış mıdır yoksa normal mi? Bu konuları bilmiyorum kusura bakmayın.

Hayır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Slmgr /ipk komutu ile Windows etkinleştirmek güvenilir mi?

Adam seni fena dolandırmış git paranı geri al normal kod ile aktifleştirmen lazım yoksa o kodlar YT de de var onlar sıkıntılı kodlar.

KMSPico ile aktiflestirmis, onu kendin de yapardin bir videoya. Seni KMSPico sunucularina bagladigindan oturu sikinti, ucretsiz aktiflestirme icin KMS38 daha mantikli offline yaptigindan.

Adam seni fena dolandırmış git paranı geri al normal kod ile aktifleştirmen lazım yoksa o kodlar YT de de var onlar sıkıntılı kodlar.
Yüksek ihtimal itemsatış gibi bir siteden almıştır bu sitelerde ürün çalıştıysa etrafta bedava olup olmaması önemsenmiyor o yüzden geçmiş olsun.

Slmgr. VBS /i*k (sisteminize göre key girin)
Slmgr. VBS /*kms k*s. Lot*o. CC.
Slmgr. VBS /a*o
Bu kodlardan mı verdı?

Slmgr. VBS /i*k (sisteminize göre key girin)
Slmgr. VBS /*kms k*s. Lot*o. CC.
Slmgr. VBS /a*o
Bu kodlardan mı verdı?
Hayır slmgr ile başlayan verdi kms8.ms..guids gibi şeyler verdi

Yüksek ihtimal itemsatış gibi bir siteden almıştır bu sitelerde ürün çalıştıysa etrafta bedava olup olmaması önemsenmiyor o yüzden geçmiş olsun.
Geçmiş oldundan kastınız nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…