20 Türkçe, 13 sosyal, 9 matematik ve 13 fen neti kaç ayda yapılabilir?

199908

Kilopat
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Hangi üniversiteyi düşünüyorsun?

Herhangi bir bilgiye sahip değilim aynı zamanda konu dışı olduğunu da düşünmüyorum gayet yerinde bir soru benim cevaplamam için.

Marmara Üniversitesi.

75 net civarı istediğin bölüme her türlü gider. Daha sınava çok var ve her türlü yaparsın.

75 net civarı istediğin bölüme her türlü gider. Daha sınava çok var ve her türlü yaparsın.
Baştan belirteyim hocam temel %0 Matematikte çarpma ve bölmeyi zihinden yapamıyorum toplama ve çıkarmada da zorlanıyorum o derece yani.

Baştan belirteyim hocam temel %0 Matematikte çarpma ve bölmeyi zihinden yapamıyorum toplama ve çıkarmada da zorlanıyorum o derece yani.
Sürekli konu tekrarı yapın konuları anlayın çok degl her konudan pekiştirmek için 5 6 tanede soru cozun yavaş yavaş alışır kafanıza yerleşir tyt de en kötü 10 netlik bir sonuç alırsınız diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…