Merhabalar ben 17 yaşındayım. Sorum şu, biliyorsunuz ki hafta içi 13.00-16.00 serbest. Diğer saatler 20 yaş altına yasak. Peki diğer saatlerde velim yanımda olursa dışarı çıkabilir miyim? Velim yanımda olursa özel araçla seyahat edebilir miyim?
Kuralı bilmiyorum ama yasak saati dışında bir sürü velisiyle dolaşan 20 yaş altı var ve hiç ceza yiyen görmedim velisi olmayana bile ceza yazdıklarını görmedim sadece maske takmayanlara yazmışlardı.
Kuralı bilmiyorum ama yasak saati dışında bir sürü velisiyle dolaşan 20 yaş altı var ve hiç ceza yiyen görmedim velisi olmayana bile ceza yazdıklarını görmedim sadece maske takmayanlara yazmışlardı.
Bizim yanımıza gelip uyardılar "Biri sizi ihbar ederse ceza kesmek zorunda kalırız" diye. Yani ihbar edilmediği veya görevine aşırı bağlı olan bir polis görmediğin sürece bir sorun çıkmaz. Ama neden risk alasın ki?