wake up to reality Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 1.035 Çözümler 2 4 Mart 2021 #1 Yasaklar gevşetilecek deniyordu. 20 yaş altı toplu taşıma yasağı kalktı mı?
T turanicboi Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #2 Evet
CasH20 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 740 Çözümler 6 4 Mart 2021 #3 Kalktı... Ama kırmızı ve turuncu bölgede iseniz devam ediyor.
I idkwhoamimaybealien Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 607 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #4 CasH20 dedi: Kalktı... Ama kırmızı ve turuncu bölgede iseniz devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Haftaya sınavım var. Ona giderken toplu taşıma kullanabileceğim değil mi?
CasH20 dedi: Kalktı... Ama kırmızı ve turuncu bölgede iseniz devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Haftaya sınavım var. Ona giderken toplu taşıma kullanabileceğim değil mi?
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 4 Mart 2021 #5 idkwhoamimaybealien dedi: Haftaya sınavım var. Ona giderken toplu taşıma kullanabileceğim değil mi? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz riskli bölge de sabah otobüse bindim bir şey olmadı.
idkwhoamimaybealien dedi: Haftaya sınavım var. Ona giderken toplu taşıma kullanabileceğim değil mi? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz riskli bölge de sabah otobüse bindim bir şey olmadı.
vettel05 Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 284 4 Mart 2021 #6 idkwhoamimaybealien dedi: Haftaya sınavım var. Ona giderken toplu taşıma kullanabileceğim değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam sınav haftası için izin verirler diye düşünüyorum. Yoksa çoğu kişi gidemez.
idkwhoamimaybealien dedi: Haftaya sınavım var. Ona giderken toplu taşıma kullanabileceğim değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam sınav haftası için izin verirler diye düşünüyorum. Yoksa çoğu kişi gidemez.
SametKolu Kilopat Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #7 Hocam şubatın ortalarında kalkmıştı diye biliyorum. Destekleme kursları olduğundan beri kalktı. 12 yaş altına toplu taşıma yasağı var sadece.
Hocam şubatın ortalarında kalkmıştı diye biliyorum. Destekleme kursları olduğundan beri kalktı. 12 yaş altına toplu taşıma yasağı var sadece.
Marc Marquezzz Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.213 Çözümler 2 4 Mart 2021 #8 Sokağa cıkma yasağı hala 1-4 arası mı?
I idkwhoamimaybealien Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 607 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #9 vettel05 dedi: Hocam sınav haftası için izin verirler diye düşünüyorum. Yoksa çoğu kişi gidemez. Genişletmek için tıkla... Okul karşıda olunca mecburen kullanmak zorundayım.
vettel05 dedi: Hocam sınav haftası için izin verirler diye düşünüyorum. Yoksa çoğu kişi gidemez. Genişletmek için tıkla... Okul karşıda olunca mecburen kullanmak zorundayım.
SametKolu Kilopat Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #10 Marc Marquezzz dedi: Sokağa cıkma yasağı hala 1-4 arası mı? Genişletmek için tıkla... 1 ile 4 arası sokağa çıkma yasağı yok hocam.
Marc Marquezzz dedi: Sokağa cıkma yasağı hala 1-4 arası mı? Genişletmek için tıkla... 1 ile 4 arası sokağa çıkma yasağı yok hocam.