Mirzy Decapat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #11 371129 dedi: Neyi soracaksın ki? Genişletmek için tıkla... Eve dönerken benim yasak başlıyor eve dönerken ceza yazarlar mı? Aorewia dedi: Devlet kurumuna gideceğini belirtirsen sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Emin misin peki korkuyorum 3bin TL az değil
371129 dedi: Neyi soracaksın ki? Genişletmek için tıkla... Eve dönerken benim yasak başlıyor eve dönerken ceza yazarlar mı? Aorewia dedi: Devlet kurumuna gideceğini belirtirsen sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Emin misin peki korkuyorum 3bin TL az değil
Aorewia Hectopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 474 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #12 Dostum zaten esnetiliyor yasaklar. Direk saat 4’ten sonra dışarda gördüklerine kitlemiyorlar.
Mirzy Decapat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #13 Aorewia dedi: Dostum zaten esnetiliyor yasaklar. Direk saat 4’ten sonra dışarda gördüklerine kitlemiyorlar. Genişletmek için tıkla... Riske alamadım gitmedim cevaplar için çok teşekkür ederim belki başkasına konu yarar.
Aorewia dedi: Dostum zaten esnetiliyor yasaklar. Direk saat 4’ten sonra dışarda gördüklerine kitlemiyorlar. Genişletmek için tıkla... Riske alamadım gitmedim cevaplar için çok teşekkür ederim belki başkasına konu yarar.